Liellopa gaļas un siļķu sacepums

Gaļas ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Aug 04, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Liellopa gaļas un siļķu sacepums pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vārītu gaļu gaļas mašīnā samaļ.
  2. Taukos sacep sīki sasmalcinātus sīpolus, pievieno samalto gaļu un apcep.
  3. Pievieno samaltu siļķi, skābu krējumu, olu un samaisa.
  4. Masu liek ar sviestu nosmērētā un ar rīvmaizi izkaisītā veidnē, pārkaisa rīvmaizi un cepeškrāsnī cep apmēram 25 minūtes.
  5. Pēc cepšanas atdzesē, tad no veidnes izgāž un sagriež šķēlēs.
  6. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, krējumu.

Liellopa gaļas un siļķu sacepums



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Liellopa gaļas un siļķu sacepums pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vārītu gaļu gaļas mašīnā samaļ.
  2. Taukos sacep sīki sasmalcinātus sīpolus, pievieno samalto gaļu un apcep.
  3. Pievieno samaltu siļķi, skābu krējumu, olu un samaisa.
  4. Masu liek ar sviestu nosmērētā un ar rīvmaizi izkaisītā veidnē, pārkaisa rīvmaizi un cepeškrāsnī cep apmēram 25 minūtes.
  5. Pēc cepšanas atdzesē, tad no veidnes izgāž un sagriež šķēlēs.
  6. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, krējumu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.