Gatavošanas padoms kā taisa Liellopa gaļas un siļķu sacepums pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Liellopa gaļas un siļķu sacepums
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Liellopa gaļas un siļķu sacepums pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vārītu gaļu gaļas mašīnā samaļ.
- Taukos sacep sīki sasmalcinātus sīpolus, pievieno samalto gaļu un apcep.
- Pievieno samaltu siļķi, skābu krējumu, olu un samaisa.
- Masu liek ar sviestu nosmērētā un ar rīvmaizi izkaisītā veidnē, pārkaisa rīvmaizi un cepeškrāsnī cep apmēram 25 minūtes.
- Pēc cepšanas atdzesē, tad no veidnes izgāž un sagriež šķēlēs.
- Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, krējumu.