Liellopa gaļas un dārzeņu sautējums

Gaļas ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Aug 03, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Liellopa gaļas un dārzeņu sautējums mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Liellopa gaļas mīkstuma sagriež šķēlēs un izdauza, un sagriež iegarenos gabaliņos.
  2. Sagrieztos gaļas gabaliņus liek uz pannas sakarsētos taukos un apcep brūnus.
  3. Pārliek katliņā, pārlej buljonu, pievieno garšsaknes, tomātu biezeni, sāli un sautē, kamēr gaļa pusmīksta.
  4. Pievieno kubiņos sagrieztos kāļus, burkānus, svaigos kāpostus un sautēšanu turpina, līdz gaļa un dārzeņi gatavi. Škidrumu sabiezina ar izkarsētiem kviešu miltiem, pieliek skābu krējumu.
  5. Sautējumu ar vārītiem kartupeļiem.

Liellopa gaļas un dārzeņu sautējums



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Liellopa gaļas un dārzeņu sautējums mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Liellopa gaļas mīkstuma sagriež šķēlēs un izdauza, un sagriež iegarenos gabaliņos.
  2. Sagrieztos gaļas gabaliņus liek uz pannas sakarsētos taukos un apcep brūnus.
  3. Pārliek katliņā, pārlej buljonu, pievieno garšsaknes, tomātu biezeni, sāli un sautē, kamēr gaļa pusmīksta.
  4. Pievieno kubiņos sagrieztos kāļus, burkānus, svaigos kāpostus un sautēšanu turpina, līdz gaļa un dārzeņi gatavi. Škidrumu sabiezina ar izkarsētiem kviešu miltiem, pieliek skābu krējumu.
  5. Sautējumu ar vārītiem kartupeļiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.