Kā gatavot Liellopa gaļas un dārzeņu sautējums mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Liellopa gaļas mīkstuma sagriež šķēlēs un izdauza, un sagriež iegarenos gabaliņos.
Sagrieztos gaļas gabaliņus liek uz pannas sakarsētos taukos un apcep brūnus.
Pārliek katliņā, pārlej buljonu, pievieno garšsaknes, tomātu biezeni, sāli un sautē, kamēr gaļa pusmīksta.
Pievieno kubiņos sagrieztos kāļus, burkānus, svaigos kāpostus un sautēšanu turpina, līdz gaļa un dārzeņi gatavi. Škidrumu sabiezina ar izkarsētiem kviešu miltiem, pieliek skābu krējumu.
Sautējumu ar vārītiem kartupeļiem.
Liellopa gaļas un dārzeņu sautējums
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Liellopa gaļas un dārzeņu sautējums mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Liellopa gaļas mīkstuma sagriež šķēlēs un izdauza, un sagriež iegarenos gabaliņos.
Sagrieztos gaļas gabaliņus liek uz pannas sakarsētos taukos un apcep brūnus.
Pārliek katliņā, pārlej buljonu, pievieno garšsaknes, tomātu biezeni, sāli un sautē, kamēr gaļa pusmīksta.
Pievieno kubiņos sagrieztos kāļus, burkānus, svaigos kāpostus un sautēšanu turpina, līdz gaļa un dārzeņi gatavi. Škidrumu sabiezina ar izkarsētiem kviešu miltiem, pieliek skābu krējumu.