Līdaku rulāde

Zivju ēdieni 5 Pēdējais atjauninājums: Nov 09, 2019 Izveidots: Aug 14, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Līdaku rulāde savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Līdaku nozvīņo. iztīra iekšas un nomazgā, vēderu pārgriež visā garumā, izņem visas asakas un asaciņas. Muguras daļu atstāj nepārgrieztu.
  2. Olas novāra cietas un smalki sakapā, uzber sagatavotai līdakai, iekaisa sāli, sarullē un sasien.
  3. Verdošā ūdenī, kam pielikts sāls un garšas vielas, pavāra apmēram 10 min., noņem un, ļauj pastāvēt 15 min.
  4. Kad rulāde atdzisusi, noņem šņores, sagriež glītās šķēlītēs. Sķēles sakārto uz bļodas un pārsaldē ar aspiku. Garnē ar citronu, zaļumiem.

Līdaku rulāde



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Līdaku rulāde savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Līdaku nozvīņo. iztīra iekšas un nomazgā, vēderu pārgriež visā garumā, izņem visas asakas un asaciņas. Muguras daļu atstāj nepārgrieztu.
  2. Olas novāra cietas un smalki sakapā, uzber sagatavotai līdakai, iekaisa sāli, sarullē un sasien.
  3. Verdošā ūdenī, kam pielikts sāls un garšas vielas, pavāra apmēram 10 min., noņem un, ļauj pastāvēt 15 min.
  4. Kad rulāde atdzisusi, noņem šņores, sagriež glītās šķēlītēs. Sķēles sakārto uz bļodas un pārsaldē ar aspiku. Garnē ar citronu, zaļumiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.