- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Līdaku rulāde savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Līdaku nozvīņo. iztīra iekšas un nomazgā, vēderu pārgriež visā garumā, izņem visas asakas un asaciņas. Muguras daļu atstāj nepārgrieztu.
- Olas novāra cietas un smalki sakapā, uzber sagatavotai līdakai, iekaisa sāli, sarullē un sasien.
- Verdošā ūdenī, kam pielikts sāls un garšas vielas, pavāra apmēram 10 min., noņem un, ļauj pastāvēt 15 min.
- Kad rulāde atdzisusi, noņem šņores, sagriež glītās šķēlītēs. Sķēles sakārto uz bļodas un pārsaldē ar aspiku. Garnē ar citronu, zaļumiem.
Līdaku rulāde
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Līdaku rulāde savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Līdaku nozvīņo. iztīra iekšas un nomazgā, vēderu pārgriež visā garumā, izņem visas asakas un asaciņas. Muguras daļu atstāj nepārgrieztu.
- Olas novāra cietas un smalki sakapā, uzber sagatavotai līdakai, iekaisa sāli, sarullē un sasien.
- Verdošā ūdenī, kam pielikts sāls un garšas vielas, pavāra apmēram 10 min., noņem un, ļauj pastāvēt 15 min.
- Kad rulāde atdzisusi, noņem šņores, sagriež glītās šķēlītēs. Sķēles sakārto uz bļodas un pārsaldē ar aspiku. Garnē ar citronu, zaļumiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt