Līdakas rulāde

Zivju ēdieni 17 Pēdējais atjauninājums: Nov 09, 2019 Izveidots: Apr 15, 2012
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Līdakas rulāde mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Nozvīņotu Iīdaku, kurai nogriež galvu un asti, uzšķērž gareniski vēderu, iztīra iekšas un asakas, nomazgā.
  2. Iekšu dobumā ieberzē ar smalki maltiem pipariem un sāli un iekaisa, smalki sakapātus sīpolus un pētersīļa zaļumus
  3. Abas puses saliek atkal kopā, saveļ gareniski veltnī un sasien ar stipru diegu.
  4. Galvu, asti un asakas, iepriekš pienācīgi notīra, uzliek vārīties ar aukstu ūdeni un sāli, kad šķidrums vārās, tajā ieliek un apm, 1/2 st. lēnām vāra rulādi, tad izņem laukā, un ļaujot atdzist, virumu izkāš caur sietiņu.
  5. 2/3 l viruma uzvāra ar balto stindzeni (želantīns) un etiķi, pieliek nedaudz ar sāli sakultu olbaltumu un nomazgātas, smalki maltas olu čaulas.
  6. Virumu vēl 5 min. pavāra un noliek apm. 20. min. mierīlgi stāvēt.
  7. Rulādi sagriež puspirksta biezuma šķēlēs, iekārto formā, kam dibenu un apmali apliek ar robotām citrona šķēlēm, aplej ar šķidrumu, ko nokāš caur tīri izskalotu salveti un noliek sasalt.
  8. Dienu vēlāk rulādil izgāž no formas uz deserta šķīvja, kura apmali garnē ar pētersīļiem, un dod galdā ar mārrutku mērci.

Līdakas rulāde



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Līdakas rulāde mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Nozvīņotu Iīdaku, kurai nogriež galvu un asti, uzšķērž gareniski vēderu, iztīra iekšas un asakas, nomazgā.
  2. Iekšu dobumā ieberzē ar smalki maltiem pipariem un sāli un iekaisa, smalki sakapātus sīpolus un pētersīļa zaļumus
  3. Abas puses saliek atkal kopā, saveļ gareniski veltnī un sasien ar stipru diegu.
  4. Galvu, asti un asakas, iepriekš pienācīgi notīra, uzliek vārīties ar aukstu ūdeni un sāli, kad šķidrums vārās, tajā ieliek un apm, 1/2 st. lēnām vāra rulādi, tad izņem laukā, un ļaujot atdzist, virumu izkāš caur sietiņu.
  5. 2/3 l viruma uzvāra ar balto stindzeni (želantīns) un etiķi, pieliek nedaudz ar sāli sakultu olbaltumu un nomazgātas, smalki maltas olu čaulas.
  6. Virumu vēl 5 min. pavāra un noliek apm. 20. min. mierīlgi stāvēt.
  7. Rulādi sagriež puspirksta biezuma šķēlēs, iekārto formā, kam dibenu un apmali apliek ar robotām citrona šķēlēm, aplej ar šķidrumu, ko nokāš caur tīri izskalotu salveti un noliek sasalt.
  8. Dienu vēlāk rulādil izgāž no formas uz deserta šķīvja, kura apmali garnē ar pētersīļiem, un dod galdā ar mārrutku mērci.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.