Līdakas pudiņš

Zivju ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 09, 2019 Izveidots: Apr 15, 2012
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Līdakas pudiņš pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sagatavotu līdakas gaļu divreiz samaļ. Apm. 1/3 maltās gaļas sagrūž piestiņā ar sviestu un piejauc biezenim, ko pagatavo sajaucot aukstā ūdenī izmirkušo, nospiestu baltmaizes mīkstumu ar jēlām olām, skābu krējumu, sāli, pipariem un pārējo malto gaļu.
  2. Biezeni izberž caur sietiņu, iepilda sagatavotā formā un 1,5 - 2 st. vāra ūdens peldē. Galā pudiņu dod ar sparģeļu mērci.

Līdakas pudiņš



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Līdakas pudiņš pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sagatavotu līdakas gaļu divreiz samaļ. Apm. 1/3 maltās gaļas sagrūž piestiņā ar sviestu un piejauc biezenim, ko pagatavo sajaucot aukstā ūdenī izmirkušo, nospiestu baltmaizes mīkstumu ar jēlām olām, skābu krējumu, sāli, pipariem un pārējo malto gaļu.
  2. Biezeni izberž caur sietiņu, iepilda sagatavotā formā un 1,5 - 2 st. vāra ūdens peldē. Galā pudiņu dod ar sparģeļu mērci.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.