- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Līdakas pudiņš pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sagatavotu līdakas gaļu divreiz samaļ. Apm. 1/3 maltās gaļas sagrūž piestiņā ar sviestu un piejauc biezenim, ko pagatavo sajaucot aukstā ūdenī izmirkušo, nospiestu baltmaizes mīkstumu ar jēlām olām, skābu krējumu, sāli, pipariem un pārējo malto gaļu.
- Biezeni izberž caur sietiņu, iepilda sagatavotā formā un 1,5 - 2 st. vāra ūdens peldē. Galā pudiņu dod ar sparģeļu mērci.
Līdakas pudiņš
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Līdakas pudiņš pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sagatavotu līdakas gaļu divreiz samaļ. Apm. 1/3 maltās gaļas sagrūž piestiņā ar sviestu un piejauc biezenim, ko pagatavo sajaucot aukstā ūdenī izmirkušo, nospiestu baltmaizes mīkstumu ar jēlām olām, skābu krējumu, sāli, pipariem un pārējo malto gaļu.
- Biezeni izberž caur sietiņu, iepilda sagatavotā formā un 1,5 - 2 st. vāra ūdens peldē. Galā pudiņu dod ar sparģeļu mērci.
Komentāri
Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt