- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Līdakas plācenīši pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sagatavotu līldakas gaļu divreiz samaļ, pusi izberž caur sietiņu ar sviestu un piejauc biezenim, ko dabū aukstā ūdenī izmērcētu un cieši nospiestu baltmaizes mīkstumu ar jēlām olām, skābu krējumu, sāli, pipariem un pārējo, malto gaļu sajaucot.
- Uz dēļa, to iepriekš mazliet ar miltiem apkaisot, izveido garenus, pirksta biezuma plācenīšus, kurus 6 - 8 min. cep sviestā uz mazas uguns. Galdā pasniedz ar dārzeņiem.
Līdakas plācenīši
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Līdakas plācenīši pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sagatavotu līldakas gaļu divreiz samaļ, pusi izberž caur sietiņu ar sviestu un piejauc biezenim, ko dabū aukstā ūdenī izmērcētu un cieši nospiestu baltmaizes mīkstumu ar jēlām olām, skābu krējumu, sāli, pipariem un pārējo, malto gaļu sajaucot.
- Uz dēļa, to iepriekš mazliet ar miltiem apkaisot, izveido garenus, pirksta biezuma plācenīšus, kurus 6 - 8 min. cep sviestā uz mazas uguns. Galdā pasniedz ar dārzeņiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt