Līdakas mīklā

Aukstie ēdieni 3 Pēdējais atjauninājums: Apr 10, 2020 Izveidots: Oct 06, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa līdakas pastēte saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Līdaku notīra, iztīra iekšas, labi izmazgā, sagriež apmēram 2 pirkstu platos gabaliņos, sakārto formā skābu krējumu, buljonu, kausētu sviestu, sarīvētu sieru, piparus un sāli.
  2. Visu samaisa, pārlej.
  3. Līdakai uzkaisa rīvmaizi, cep karstā krāsnī apmēram stundu, pasniedz karstu ar vārītiem kartupeļiem.
  4. Sviesta mīklu izrullē, izcep atsevišķi formas.

Līdakas mīklā



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa līdakas pastēte saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Līdaku notīra, iztīra iekšas, labi izmazgā, sagriež apmēram 2 pirkstu platos gabaliņos, sakārto formā skābu krējumu, buljonu, kausētu sviestu, sarīvētu sieru, piparus un sāli.
  2. Visu samaisa, pārlej.
  3. Līdakai uzkaisa rīvmaizi, cep karstā krāsnī apmēram stundu, pasniedz karstu ar vārītiem kartupeļiem.
  4. Sviesta mīklu izrullē, izcep atsevišķi formas.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.