- Porcija: 4 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Līdakas frikadeles pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Līdaku nozvīņo, novelk ādu un izlasa asakas, gaļu divreiz samaļ.
- Klāt pieliek sviestu, ūdenī izmērcētu nospiestu baltmaizi, olas, sāli, piparus, visu vēlreiz samaļ, izveido frikadeles un 5 min. vāra zivju buljonā neapsegtā traukā.
Līdakas frikadeles
- Porcija: 4 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Līdakas frikadeles pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Līdaku nozvīņo, novelk ādu un izlasa asakas, gaļu divreiz samaļ.
- Klāt pieliek sviestu, ūdenī izmērcētu nospiestu baltmaizi, olas, sāli, piparus, visu vēlreiz samaļ, izveido frikadeles un 5 min. vāra zivju buljonā neapsegtā traukā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt