Līdaka cepta

Zivju ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 09, 2019 Izveidots: Apr 15, 2012
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Līdaka cepta pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Nozvīņotu, notīrītu, nomazgātu līdaku sagriež dūres lielumā gabalos, apviļā pēc kārtas miltos, sakultā, ar sāli un pienu (vai ūdeni) sakultā jēlā olā un berztā baltmaizē.
  2. Apcep sviestā uz mazas uguns no abām pusēm iebrūnu. Galdā līdaku dod ar kartupeļiem un zaļumu vai gurķu salātiem.

Līdaka cepta



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Līdaka cepta pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Nozvīņotu, notīrītu, nomazgātu līdaku sagriež dūres lielumā gabalos, apviļā pēc kārtas miltos, sakultā, ar sāli un pienu (vai ūdeni) sakultā jēlā olā un berztā baltmaizē.
  2. Apcep sviestā uz mazas uguns no abām pusēm iebrūnu. Galdā līdaku dod ar kartupeļiem un zaļumu vai gurķu salātiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.