Lašu galerts

Zivju ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 09, 2019 Izveidots: Aug 13, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Lašu galerts savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Lasi pārgriež gareniski pušu, izņem iekšas, izmazgā, sagriež 2 pirkstu platos gabaliņos.
  2. Ūdenim pieliek sāli un garšas vielas, lasi liek iekšā, pavāra 3 minūtes, novelk no uguns, ļauj pastāvēt.
  3. Izņem lasi no buljona, izkāš, pieliek nomērcētu, nospiestu želatīnu. Olu baltumus sakuļ ar sāli, pielej drusku buljona, atšķaida, lej pie pārējā buljona, liek uz uguns un maisa, kamēr olu baltumi sanāk augšā, ļauj uzvārīties, noceļ no uguns, atdzesē apm. 20 min.
  4. Ar putu karoti noņem olu putas un izkāš. Ielej formiņā nedaudz buljona, atvēsina.
  5. Rotā ar zaļumiem, cieti novārītam olām, zirnīšiem.
  6. Laša gabaliņiem noņem ādu, sakārto izrotātā formā, pārlej pāri atdzisušo zivju buljonu.
  7. Otrā dienā izsit no formas un pārkaisa ar zaļumiem.

Lašu galerts



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Lašu galerts savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Lasi pārgriež gareniski pušu, izņem iekšas, izmazgā, sagriež 2 pirkstu platos gabaliņos.
  2. Ūdenim pieliek sāli un garšas vielas, lasi liek iekšā, pavāra 3 minūtes, novelk no uguns, ļauj pastāvēt.
  3. Izņem lasi no buljona, izkāš, pieliek nomērcētu, nospiestu želatīnu. Olu baltumus sakuļ ar sāli, pielej drusku buljona, atšķaida, lej pie pārējā buljona, liek uz uguns un maisa, kamēr olu baltumi sanāk augšā, ļauj uzvārīties, noceļ no uguns, atdzesē apm. 20 min.
  4. Ar putu karoti noņem olu putas un izkāš. Ielej formiņā nedaudz buljona, atvēsina.
  5. Rotā ar zaļumiem, cieti novārītam olām, zirnīšiem.
  6. Laša gabaliņiem noņem ādu, sakārto izrotātā formā, pārlej pāri atdzisušo zivju buljonu.
  7. Otrā dienā izsit no formas un pārkaisa ar zaļumiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.