- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Laša sālīšana saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Nozvīņotam lasim nogriež galvu,astei un spuras, zivi pāršķeļ gareniski uz pusēm, rūpīgi iztīra, paturot ikrus, pieņus un aknas, kārtīgi noslauka, ar mitru drānu, sadala katru pusi ar ādu 3 - 4 gabalos.
- Katrā gabalā ieberzē vispirms eļļu un tad uz pusēm ar salpetri jauktu cukuru.
- Māla bļodā dibenā pakaisa sauju sāls, virsū saliek laša gabalus, cieši vienu blakus otram, un ikvienu mazliet apkaisa ar sāli, pašā virsū uzber vēl atlikušo sāli.
- Nosloga zivi ar dēli un akmeņiem un noliek trauku aukstā vietā. Tā uzglabāts, lasis turas līdz nākamajam gadam.
- Pirms sālīto lasi grib lietot, tas 12 st. iepriekš iemērcams aukstā ūdenī.
Laša sālīšana
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Laša sālīšana saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Nozvīņotam lasim nogriež galvu,astei un spuras, zivi pāršķeļ gareniski uz pusēm, rūpīgi iztīra, paturot ikrus, pieņus un aknas, kārtīgi noslauka, ar mitru drānu, sadala katru pusi ar ādu 3 - 4 gabalos.
- Katrā gabalā ieberzē vispirms eļļu un tad uz pusēm ar salpetri jauktu cukuru.
- Māla bļodā dibenā pakaisa sauju sāls, virsū saliek laša gabalus, cieši vienu blakus otram, un ikvienu mazliet apkaisa ar sāli, pašā virsū uzber vēl atlikušo sāli.
- Nosloga zivi ar dēli un akmeņiem un noliek trauku aukstā vietā. Tā uzglabāts, lasis turas līdz nākamajam gadam.
- Pirms sālīto lasi grib lietot, tas 12 st. iepriekš iemērcams aukstā ūdenī.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt