Laša sālīšana

Zivju ēdieni 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 09, 2019 Izveidots: Apr 15, 2012
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Laša sālīšana saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Nozvīņotam lasim nogriež galvu,astei un spuras, zivi pāršķeļ gareniski uz pusēm, rūpīgi iztīra, paturot ikrus, pieņus un aknas, kārtīgi noslauka, ar mitru drānu, sadala katru pusi ar ādu 3 - 4 gabalos.
  2. Katrā gabalā ieberzē vispirms eļļu un tad uz pusēm ar salpetri jauktu cukuru.
  3. Māla bļodā dibenā pakaisa sauju sāls, virsū saliek laša gabalus, cieši vienu blakus otram, un ikvienu mazliet apkaisa ar sāli, pašā virsū uzber vēl atlikušo sāli.
  4. Nosloga zivi ar dēli un akmeņiem un noliek trauku aukstā vietā. Tā uzglabāts, lasis turas līdz nākamajam gadam.
  5. Pirms sālīto lasi grib lietot, tas 12 st. iepriekš iemērcams aukstā ūdenī.

Laša sālīšana



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Laša sālīšana saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Nozvīņotam lasim nogriež galvu,astei un spuras, zivi pāršķeļ gareniski uz pusēm, rūpīgi iztīra, paturot ikrus, pieņus un aknas, kārtīgi noslauka, ar mitru drānu, sadala katru pusi ar ādu 3 - 4 gabalos.
  2. Katrā gabalā ieberzē vispirms eļļu un tad uz pusēm ar salpetri jauktu cukuru.
  3. Māla bļodā dibenā pakaisa sauju sāls, virsū saliek laša gabalus, cieši vienu blakus otram, un ikvienu mazliet apkaisa ar sāli, pašā virsū uzber vēl atlikušo sāli.
  4. Nosloga zivi ar dēli un akmeņiem un noliek trauku aukstā vietā. Tā uzglabāts, lasis turas līdz nākamajam gadam.
  5. Pirms sālīto lasi grib lietot, tas 12 st. iepriekš iemērcams aukstā ūdenī.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.