Gatavošanas padoms kā taisa Laša pīrāgs savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sālītu lasi vakarā iepriekš, iemērc aukstā ūdenī.
Otrā dienā to sagriež mazos gabaliņos vai smalki sakapā.
Rīsus izvāra sāls ūdenī mīkstus, un tiem klāt piejauc sviestu.
Olas novāra cietas un sagriež kantainos gabaliņos.
Sīpolus sagriež un novāra ūdenī mīkstus.
Ar pienu, raugu, sāli un miltiem pagatavo rauga mīklu, ļauj tai rūgt, klāt pieliek krējumā sakultu sviestu, un ļauj vēlreiz uzrūgt.
Tad pusi izrūgušās mīklas liek uz plates, ko iepriekš mazliet apkaisa ar miltiem, izstaipa plānāku un apliek ar rīsu, laša, olu un sīpolu pildījumu, visu iepriekš labi kopā sajaucot un pēc garšas iepiparojot.
Virsū uzklāj otru mīklas pusi, saspiež mīklai malas ciet un aptriepj to ar olu un pīrāgu 25 - 30 min. cep labi karstā krāsnī.
Laša pīrāgs
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Laša pīrāgs savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sālītu lasi vakarā iepriekš, iemērc aukstā ūdenī.
Otrā dienā to sagriež mazos gabaliņos vai smalki sakapā.
Rīsus izvāra sāls ūdenī mīkstus, un tiem klāt piejauc sviestu.
Olas novāra cietas un sagriež kantainos gabaliņos.
Sīpolus sagriež un novāra ūdenī mīkstus.
Ar pienu, raugu, sāli un miltiem pagatavo rauga mīklu, ļauj tai rūgt, klāt pieliek krējumā sakultu sviestu, un ļauj vēlreiz uzrūgt.
Tad pusi izrūgušās mīklas liek uz plates, ko iepriekš mazliet apkaisa ar miltiem, izstaipa plānāku un apliek ar rīsu, laša, olu un sīpolu pildījumu, visu iepriekš labi kopā sajaucot un pēc garšas iepiparojot.
Virsū uzklāj otru mīklas pusi, saspiež mīklai malas ciet un aptriepj to ar olu un pīrāgu 25 - 30 min. cep labi karstā krāsnī.