receptes

Laša pīrāgs

Buljoni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 25, 2019 Izveidots: Mar 10, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Laša pīrāgs savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sālītu lasi vakarā iepriekš, iemērc aukstā ūdenī.
  2. Otrā dienā to sagriež mazos gabaliņos vai smalki sakapā.
  3. Rīsus izvāra sāls ūdenī mīkstus, un tiem klāt piejauc sviestu.
  4. Olas novāra cietas un sagriež kantainos gabaliņos.
  5. Sīpolus sagriež un novāra ūdenī mīkstus.
  6. Ar pienu, raugu, sāli un miltiem pagatavo rauga mīklu, ļauj tai rūgt, klāt pieliek krējumā sakultu sviestu, un ļauj vēlreiz uzrūgt.
  7. Tad pusi izrūgušās mīklas liek uz plates, ko iepriekš mazliet apkaisa ar miltiem, izstaipa plānāku un apliek ar rīsu, laša, olu un sīpolu pildījumu, visu iepriekš labi kopā sajaucot un pēc garšas iepiparojot.
  8. Virsū uzklāj otru mīklas pusi, saspiež mīklai malas ciet un aptriepj to ar olu un pīrāgu 25 - 30 min. cep labi karstā krāsnī.

Laša pīrāgs



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Laša pīrāgs savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sālītu lasi vakarā iepriekš, iemērc aukstā ūdenī.
  2. Otrā dienā to sagriež mazos gabaliņos vai smalki sakapā.
  3. Rīsus izvāra sāls ūdenī mīkstus, un tiem klāt piejauc sviestu.
  4. Olas novāra cietas un sagriež kantainos gabaliņos.
  5. Sīpolus sagriež un novāra ūdenī mīkstus.
  6. Ar pienu, raugu, sāli un miltiem pagatavo rauga mīklu, ļauj tai rūgt, klāt pieliek krējumā sakultu sviestu, un ļauj vēlreiz uzrūgt.
  7. Tad pusi izrūgušās mīklas liek uz plates, ko iepriekš mazliet apkaisa ar miltiem, izstaipa plānāku un apliek ar rīsu, laša, olu un sīpolu pildījumu, visu iepriekš labi kopā sajaucot un pēc garšas iepiparojot.
  8. Virsū uzklāj otru mīklas pusi, saspiež mīklai malas ciet un aptriepj to ar olu un pīrāgu 25 - 30 min. cep labi karstā krāsnī.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.