Laša panniņa

Zivju ēdieni 51 Pēdējais atjauninājums: Nov 09, 2019 Izveidots: Feb 23, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Laša panniņa saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sālītu lasi vakarā iepriekš iemērc aukstā ūdenī.
  2. Nākamā dienā ūdeni nolej, gaļu smalki sakapā vai samaļ, samīca kopā ar aukstā ūdenī izmērcētu galda maizi bez garozas, izkausētu sviestu, olām un skābu krējumu.
  3. Biezeni cep 30 min. karstā krāsnī, līdz tas brūns apcepis.

Laša panniņa



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Laša panniņa saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sālītu lasi vakarā iepriekš iemērc aukstā ūdenī.
  2. Nākamā dienā ūdeni nolej, gaļu smalki sakapā vai samaļ, samīca kopā ar aukstā ūdenī izmērcētu galda maizi bez garozas, izkausētu sviestu, olām un skābu krējumu.
  3. Biezeni cep 30 min. karstā krāsnī, līdz tas brūns apcepis.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.