Laša kaviārs

Zivju ēdieni 52 Pēdējais atjauninājums: Nov 09, 2019 Izveidots: Aug 27, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vienkārši
Drukāt

Kā gatavot Laša kaviārs pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Laša ikriem pārkaisa sāli un atstāj vienu stundu.
  2. Tad pārlej verdošu ūdeni, lai ikri brīvi peldētu ūdenī, un kuļ ar putu slotiņu, līdz atdalās ikru apvalks.
  3. Pēc tam ikrus saliek sietā, ļauj ūdenim notecēt un no jauna apkaisa ar sāli.
  4. Ja kaviāru grib saglabāt ilgāku laiku, sāli pieliek vairāk, ļauj liekajam sālījumam notecēties un ikrus sapilda burkās.
  5. Ikrus sakārto nelielos stikla trauciņos, izgrezno ar zaļumiem, citrona šķēlītēm.
  6. Atsevišķā trauciņā pasniedz sīki sakapātus sīpolus vai sīpolu lociņus.

Laša kaviārs



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vienkārši

Kā gatavot Laša kaviārs pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Laša ikriem pārkaisa sāli un atstāj vienu stundu.
  2. Tad pārlej verdošu ūdeni, lai ikri brīvi peldētu ūdenī, un kuļ ar putu slotiņu, līdz atdalās ikru apvalks.
  3. Pēc tam ikrus saliek sietā, ļauj ūdenim notecēt un no jauna apkaisa ar sāli.
  4. Ja kaviāru grib saglabāt ilgāku laiku, sāli pieliek vairāk, ļauj liekajam sālījumam notecēties un ikrus sapilda burkās.
  5. Ikrus sakārto nelielos stikla trauciņos, izgrezno ar zaļumiem, citrona šķēlītēm.
  6. Atsevišķā trauciņā pasniedz sīki sakapātus sīpolus vai sīpolu lociņus.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.