- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vienkārši
Drukāt
Kā gatavot Laša kaviārs pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Laša ikriem pārkaisa sāli un atstāj vienu stundu.
- Tad pārlej verdošu ūdeni, lai ikri brīvi peldētu ūdenī, un kuļ ar putu slotiņu, līdz atdalās ikru apvalks.
- Pēc tam ikrus saliek sietā, ļauj ūdenim notecēt un no jauna apkaisa ar sāli.
- Ja kaviāru grib saglabāt ilgāku laiku, sāli pieliek vairāk, ļauj liekajam sālījumam notecēties un ikrus sapilda burkās.
- Ikrus sakārto nelielos stikla trauciņos, izgrezno ar zaļumiem, citrona šķēlītēm.
- Atsevišķā trauciņā pasniedz sīki sakapātus sīpolus vai sīpolu lociņus.
Laša kaviārs
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vienkārši
Kā gatavot Laša kaviārs pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Laša ikriem pārkaisa sāli un atstāj vienu stundu.
- Tad pārlej verdošu ūdeni, lai ikri brīvi peldētu ūdenī, un kuļ ar putu slotiņu, līdz atdalās ikru apvalks.
- Pēc tam ikrus saliek sietā, ļauj ūdenim notecēt un no jauna apkaisa ar sāli.
- Ja kaviāru grib saglabāt ilgāku laiku, sāli pieliek vairāk, ļauj liekajam sālījumam notecēties un ikrus sapilda burkās.
- Ikrus sakārto nelielos stikla trauciņos, izgrezno ar zaļumiem, citrona šķēlītēm.
- Atsevišķā trauciņā pasniedz sīki sakapātus sīpolus vai sīpolu lociņus.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt