Laša kaviārs

Zivju ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 09, 2019 Izveidots: Apr 15, 2012
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Laša kaviārs saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Laša ikrus ieliek remdenā ūdenī un uzmanīgi noņem plēvi, lai neizjauktu mazās "pērlītes", tad ikrus noskalo aukstā ūdeni, nopilina uz sietiņa, apkaisa ar sāli, pipariem un sajauc pēc patikas ar smalki sakapātu sīpolu.
  2. Galdā laša kaviāru dod uz grauzdētām maizes šķēlēm.

Laša kaviārs



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Laša kaviārs saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Laša ikrus ieliek remdenā ūdenī un uzmanīgi noņem plēvi, lai neizjauktu mazās "pērlītes", tad ikrus noskalo aukstā ūdeni, nopilina uz sietiņa, apkaisa ar sāli, pipariem un sajauc pēc patikas ar smalki sakapātu sīpolu.
  2. Galdā laša kaviāru dod uz grauzdētām maizes šķēlēm.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.