- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Kvass mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dzērieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kaltētu rupju maizi aplej ar verdošu ūdeni un atstāj 12 stundas stāvēt.
- Atšķaida raugu kādā lāsē nokāsta maizes ūdens, un ļauj rūgt.
- Pēc 3 st.maizes ūdeni nokāš, pieliek raugu, cukuru un izkāstu piparmētru tēju, visu samaisa un ļauj stāvēt lidz otrai dienai segtā traukā.
- Nosmeļ putas, vēlreiz nokāš, iepilda pudelēs, aizkorķē un uzglabā vesumā.
Kvass
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Kvass mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dzērieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kaltētu rupju maizi aplej ar verdošu ūdeni un atstāj 12 stundas stāvēt.
- Atšķaida raugu kādā lāsē nokāsta maizes ūdens, un ļauj rūgt.
- Pēc 3 st.maizes ūdeni nokāš, pieliek raugu, cukuru un izkāstu piparmētru tēju, visu samaisa un ļauj stāvēt lidz otrai dienai segtā traukā.
- Nosmeļ putas, vēlreiz nokāš, iepilda pudelēs, aizkorķē un uzglabā vesumā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt