- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Krēms brūlē savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas uzpūteņi, krēmi skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Uzvārītā karstā krējumā vai pienā iekuļ ar cukuru pusstundu kultu olu dzeltenumu, un visu tik ilgti maisa uz uguns, līdz dabū biezu krēmu.
- Sajauc ar karstā ūdenī uzvārot izšķīdinātu želatīnu.
- Atlikušo cukuru sabrūnina sausu pannā, uzvāra ar lāsi ūdens un ātri piejauc krēmam.
- Gatavo krēmu iepilda stikla bļodā, noliek aukstumā, atdzesē un pasniedz galdā.
Krēms brūlē
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Krēms brūlē savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas uzpūteņi, krēmi skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Uzvārītā karstā krējumā vai pienā iekuļ ar cukuru pusstundu kultu olu dzeltenumu, un visu tik ilgti maisa uz uguns, līdz dabū biezu krēmu.
- Sajauc ar karstā ūdenī uzvārot izšķīdinātu želatīnu.
- Atlikušo cukuru sabrūnina sausu pannā, uzvāra ar lāsi ūdens un ātri piejauc krēmam.
- Gatavo krēmu iepilda stikla bļodā, noliek aukstumā, atdzesē un pasniedz galdā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt