Krāsnī cepta bute

Zivju ēdieni 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 09, 2019 Izveidots: Apr 15, 2012
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Krāsnī cepta bute saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sagatavotu, nodīrātu un iztīrītu buti iepriekš iemarinē.
  2. Pēc stundas iesviesto garenu, uguns izturīgu formu, apklāj ar kapātiem šampinjoniem, šalotes sīpoliņiem, pētersīļa zaļumiem, apkaisa ar sāli un pipariem.
  3. Zivi ieliek formā un apkaisa ar to pašu kapājumu, sāli un pipariem, virsū vēl uzkaisa berztu baltmaizi.
  4. Ēdienu apliek ar saplūkātu sviestu, aplej ar baltvīnu, sardeļu pastu (vai šampinjonu essenci), ievirco un 30 līdz 40 min. cep krāsnī.

Krāsnī cepta bute



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Krāsnī cepta bute saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sagatavotu, nodīrātu un iztīrītu buti iepriekš iemarinē.
  2. Pēc stundas iesviesto garenu, uguns izturīgu formu, apklāj ar kapātiem šampinjoniem, šalotes sīpoliņiem, pētersīļa zaļumiem, apkaisa ar sāli un pipariem.
  3. Zivi ieliek formā un apkaisa ar to pašu kapājumu, sāli un pipariem, virsū vēl uzkaisa berztu baltmaizi.
  4. Ēdienu apliek ar saplūkātu sviestu, aplej ar baltvīnu, sardeļu pastu (vai šampinjonu essenci), ievirco un 30 līdz 40 min. cep krāsnī.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (2)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.