- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā pagatavot šo Krāsnī cepta bute saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sagatavotu, nodīrātu un iztīrītu buti iepriekš iemarinē.
- Pēc stundas iesviesto garenu, uguns izturīgu formu, apklāj ar kapātiem šampinjoniem, šalotes sīpoliņiem, pētersīļa zaļumiem, apkaisa ar sāli un pipariem.
- Zivi ieliek formā un apkaisa ar to pašu kapājumu, sāli un pipariem, virsū vēl uzkaisa berztu baltmaizi.
- Ēdienu apliek ar saplūkātu sviestu, aplej ar baltvīnu, sardeļu pastu (vai šampinjonu essenci), ievirco un 30 līdz 40 min. cep krāsnī.
Krāsnī cepta bute
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Krāsnī cepta bute saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sagatavotu, nodīrātu un iztīrītu buti iepriekš iemarinē.
- Pēc stundas iesviesto garenu, uguns izturīgu formu, apklāj ar kapātiem šampinjoniem, šalotes sīpoliņiem, pētersīļa zaļumiem, apkaisa ar sāli un pipariem.
- Zivi ieliek formā un apkaisa ar to pašu kapājumu, sāli un pipariem, virsū vēl uzkaisa berztu baltmaizi.
- Ēdienu apliek ar saplūkātu sviestu, aplej ar baltvīnu, sardeļu pastu (vai šampinjonu essenci), ievirco un 30 līdz 40 min. cep krāsnī.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt