receptes

Konservēti dārzeņi aukstai zupai

Konservēšana 3 Pēdējais atjauninājums: May 19, 2020 Izveidots: Aug 11, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Konservēti dārzeņi aukstai zupai savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Galda bietes un burkānus nomazgā un novāra mīkstus.
  2. Nomizo un sagriež četrkantīgos gabalos.
  3. Sīpolus un zaļumus - diļļu un pētersīļu lapiņas sīki sagriež.
  4. Katlā liek sagatavotos dārzeņus, sāli, cukuru un pārlej ar verdošu ūdeni, lai tas pārklātu saturu.
  5. Uz mazas liesmas vāra apmēram 5 minūtes. Beigās pievieno zaļumus.
  6. Dezinficētā 0,5 litru burkā ielej etiķi, iepilda karstos salātus, uzliek novārītu metāla vāciņu, pievalcē un sterilizē 100C temperatūrā: 0,5 litru burkas 20 minūtes, litra burkas 25 - 30 minūtes.
  7. Pēc karsēšanas burku aizvalcē, pusstundu patur apgāztu ar vāciņu uz leju, tad ļauj brīvi atdzist.

Konservēti dārzeņi aukstai zupai



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Konservēti dārzeņi aukstai zupai savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Galda bietes un burkānus nomazgā un novāra mīkstus.
  2. Nomizo un sagriež četrkantīgos gabalos.
  3. Sīpolus un zaļumus - diļļu un pētersīļu lapiņas sīki sagriež.
  4. Katlā liek sagatavotos dārzeņus, sāli, cukuru un pārlej ar verdošu ūdeni, lai tas pārklātu saturu.
  5. Uz mazas liesmas vāra apmēram 5 minūtes. Beigās pievieno zaļumus.
  6. Dezinficētā 0,5 litru burkā ielej etiķi, iepilda karstos salātus, uzliek novārītu metāla vāciņu, pievalcē un sterilizē 100C temperatūrā: 0,5 litru burkas 20 minūtes, litra burkas 25 - 30 minūtes.
  7. Pēc karsēšanas burku aizvalcē, pusstundu patur apgāztu ar vāciņu uz leju, tad ļauj brīvi atdzist.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.