- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Konservēti dārzeņi aukstai zupai savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Galda bietes un burkānus nomazgā un novāra mīkstus.
- Nomizo un sagriež četrkantīgos gabalos.
- Sīpolus un zaļumus - diļļu un pētersīļu lapiņas sīki sagriež.
- Katlā liek sagatavotos dārzeņus, sāli, cukuru un pārlej ar verdošu ūdeni, lai tas pārklātu saturu.
- Uz mazas liesmas vāra apmēram 5 minūtes. Beigās pievieno zaļumus.
- Dezinficētā 0,5 litru burkā ielej etiķi, iepilda karstos salātus, uzliek novārītu metāla vāciņu, pievalcē un sterilizē 100C temperatūrā: 0,5 litru burkas 20 minūtes, litra burkas 25 - 30 minūtes.
- Pēc karsēšanas burku aizvalcē, pusstundu patur apgāztu ar vāciņu uz leju, tad ļauj brīvi atdzist.
Konservēti dārzeņi aukstai zupai
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Konservēti dārzeņi aukstai zupai savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Galda bietes un burkānus nomazgā un novāra mīkstus.
- Nomizo un sagriež četrkantīgos gabalos.
- Sīpolus un zaļumus - diļļu un pētersīļu lapiņas sīki sagriež.
- Katlā liek sagatavotos dārzeņus, sāli, cukuru un pārlej ar verdošu ūdeni, lai tas pārklātu saturu.
- Uz mazas liesmas vāra apmēram 5 minūtes. Beigās pievieno zaļumus.
- Dezinficētā 0,5 litru burkā ielej etiķi, iepilda karstos salātus, uzliek novārītu metāla vāciņu, pievalcē un sterilizē 100C temperatūrā: 0,5 litru burkas 20 minūtes, litra burkas 25 - 30 minūtes.
- Pēc karsēšanas burku aizvalcē, pusstundu patur apgāztu ar vāciņu uz leju, tad ļauj brīvi atdzist.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt