Kolrābju sacepums

Dārzeņu ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Dec 28, 2019 Izveidots: Jan 20, 2015
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Izmanto kā piedevu pie dažādiem gaļas ēdieniem.
Kā gatavot Kolrābju sacepums mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kolrābjus notīra, sagriež, apcep taukvielā, pēc tam izsautē, pieliek sāli, cukuru.
  2. Liek ietaukotā veidnē, pārlej, pagatavotu piena mērci vai sakultu olu un sacep.
  3. Ēdienu pasniedz pārkaisītu ar kapātiem zaļumiem.

Kolrābju sacepums



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Izmanto kā piedevu pie dažādiem gaļas ēdieniem.
Kā gatavot Kolrābju sacepums mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kolrābjus notīra, sagriež, apcep taukvielā, pēc tam izsautē, pieliek sāli, cukuru.
  2. Liek ietaukotā veidnē, pārlej, pagatavotu piena mērci vai sakultu olu un sacep.
  3. Ēdienu pasniedz pārkaisītu ar kapātiem zaļumiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.