- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Izmanto kā piedevu pie dažādiem gaļas ēdieniem.
Kā gatavot Kolrābju sacepums mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kolrābjus notīra, sagriež, apcep taukvielā, pēc tam izsautē, pieliek sāli, cukuru.
- Liek ietaukotā veidnē, pārlej, pagatavotu piena mērci vai sakultu olu un sacep.
- Ēdienu pasniedz pārkaisītu ar kapātiem zaļumiem.
Kolrābju sacepums
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Izmanto kā piedevu pie dažādiem gaļas ēdieniem.
Kā gatavot Kolrābju sacepums mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kolrābjus notīra, sagriež, apcep taukvielā, pēc tam izsautē, pieliek sāli, cukuru.
- Liek ietaukotā veidnē, pārlej, pagatavotu piena mērci vai sakultu olu un sacep.
- Ēdienu pasniedz pārkaisītu ar kapātiem zaļumiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt