- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Ķiršu uzlējums saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dzērieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ķiršus mazgājam un atlasam bojātās ogas.
- Nosusinām un beram stikla burciņās.
- Pārlejam ogas ar degvīnu lai ķirši būtu nosegti un vēl mazliet, jo ogas šķidrumu ievilks.
- Uzliekam vāciņu un atstājam ievilkties uz 2 līdz 3 nedēļām.
- Kad pagājis laiks nolejam šķidrumu caur sietiņu un atsevišķā traukā uzglabā.
- Atdalītās ogas atstājam burciņā un apkaisām ar cukuru, sakratām, lai cukurs vienlīdzīgi izplūst burciņā un liekam ievilkties vēl uz 10 dienām.
- Kad laiks pagājis caur sietiņu atdalām sīrupu un jaucam kopā ar pagājušajā reize atdalīto šķidrumu, kuru atsevišķā traukā turpinām uzglabāt.
- Ogas kuras palikušas burciņā aplejam ar tīru iepriekš novārītu, atdzesētu aukstu ūdeni un atstāj ievilkties vel uz 10 dienām ik pa dienai apskalojot burciņu.
- Kad laiks pagājis, atdalām šķidrumu no ķiršiem un jaucam kopa ar iepriekšējā reizē sajaukto šķidrumu.
- No ķiršiem esam izspieduši visu ko vien varējām, tādēļ varam šķirties - izmetot tos ārā.
- Iegūto šķidrumu izkāšam caur marlīti un pildām traukā. Ķiršu uzlējumu uzglabā vēsā vietā.
Ķiršu uzlējums
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Ķiršu uzlējums saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dzērieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ķiršus mazgājam un atlasam bojātās ogas.
- Nosusinām un beram stikla burciņās.
- Pārlejam ogas ar degvīnu lai ķirši būtu nosegti un vēl mazliet, jo ogas šķidrumu ievilks.
- Uzliekam vāciņu un atstājam ievilkties uz 2 līdz 3 nedēļām.
- Kad pagājis laiks nolejam šķidrumu caur sietiņu un atsevišķā traukā uzglabā.
- Atdalītās ogas atstājam burciņā un apkaisām ar cukuru, sakratām, lai cukurs vienlīdzīgi izplūst burciņā un liekam ievilkties vēl uz 10 dienām.
- Kad laiks pagājis caur sietiņu atdalām sīrupu un jaucam kopā ar pagājušajā reize atdalīto šķidrumu, kuru atsevišķā traukā turpinām uzglabāt.
- Ogas kuras palikušas burciņā aplejam ar tīru iepriekš novārītu, atdzesētu aukstu ūdeni un atstāj ievilkties vel uz 10 dienām ik pa dienai apskalojot burciņu.
- Kad laiks pagājis, atdalām šķidrumu no ķiršiem un jaucam kopa ar iepriekšējā reizē sajaukto šķidrumu.
- No ķiršiem esam izspieduši visu ko vien varējām, tādēļ varam šķirties - izmetot tos ārā.
- Iegūto šķidrumu izkāšam caur marlīti un pildām traukā. Ķiršu uzlējumu uzglabā vēsā vietā.
Komentāri
Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt