Ķirbju salāti

Konservēšana 1 Pēdējais atjauninājums: May 14, 2020 Izveidots: Aug 05, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Ķirbju salāti ziemai. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Citronskābes vietā var lietot galda etiķi, kas padarīs salatus nedaudz asākus.
Metāla vāciņu vietā var lietot arī plastmasas vāciņus, jo ķirbju salāti labi uzglabājas.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Izaugušus dzeltenos ķirbjus nomazgā, nomizo, izņem sēklas un mīkstās daļas, sagriež ar dārzeņu robaino nazi vienādos 2-3 cm lielos gabalos.
  2. Katlā ar ūdeni liek visas garšvielas un vāra 5 minūtes.
  3. Marinādē ievieto sagatavotos ķirbju gabalus tā, lai tos pārklātu marināde, un lēni vāra, kamēr ķirbji kļūst caurspīdīgi.
  4. Nedrīkst vārīt ilgi, jo ķirbji var izjūkt.
  5. Ar putu karoti ķirbjus izņem no marinādes un glīti sakārto burkā.
  6. Atlikušo marinādi uzvāra, izkāš caur marli, lai tā būtu pilnīgi dzidra, un pārlej ķirbjiem iepriekš sagatavotās burkās ar ķirbjiem.
  7. Burkām uzliek dezinficētus vāciņus.
  8. Pasterizē 85C temperatūrā: 0,5 litru burkas 8 minūtes, litra burkas 10-12 minūtes. Burkas noslēdz un atdzesē.

Ķirbju salāti



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Ķirbju salāti ziemai. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Citronskābes vietā var lietot galda etiķi, kas padarīs salatus nedaudz asākus.
Metāla vāciņu vietā var lietot arī plastmasas vāciņus, jo ķirbju salāti labi uzglabājas.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Izaugušus dzeltenos ķirbjus nomazgā, nomizo, izņem sēklas un mīkstās daļas, sagriež ar dārzeņu robaino nazi vienādos 2-3 cm lielos gabalos.
  2. Katlā ar ūdeni liek visas garšvielas un vāra 5 minūtes.
  3. Marinādē ievieto sagatavotos ķirbju gabalus tā, lai tos pārklātu marināde, un lēni vāra, kamēr ķirbji kļūst caurspīdīgi.
  4. Nedrīkst vārīt ilgi, jo ķirbji var izjūkt.
  5. Ar putu karoti ķirbjus izņem no marinādes un glīti sakārto burkā.
  6. Atlikušo marinādi uzvāra, izkāš caur marli, lai tā būtu pilnīgi dzidra, un pārlej ķirbjiem iepriekš sagatavotās burkās ar ķirbjiem.
  7. Burkām uzliek dezinficētus vāciņus.
  8. Pasterizē 85C temperatūrā: 0,5 litru burkas 8 minūtes, litra burkas 10-12 minūtes. Burkas noslēdz un atdzesē.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.