Ķirbja zupa

Zupas 6 Pēdējais atjauninājums: Nov 18, 2019 Izveidots: Mar 08, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Ķirbja zupa savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zupas skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ķirbi noloba, izņem mīkstās daļas, sagriež gabaliņos un savāra ar 1 l ūdens biezā putrā, kuru tad vēlreiz uzvāra ar pienu, sviestu un sāli.
  2. Buljons vēl labāk garšo, ja ķirbi savāra mīkstu ar sešiem nolobītiem un sagrieztiem āboliem.
  3. Var arī iepriekš ūdenī novārīt un buljonam pieliek 200 g rīsu, tad ņem mazāk ķirbja.

Ķirbja zupa



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Ķirbja zupa savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zupas skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ķirbi noloba, izņem mīkstās daļas, sagriež gabaliņos un savāra ar 1 l ūdens biezā putrā, kuru tad vēlreiz uzvāra ar pienu, sviestu un sāli.
  2. Buljons vēl labāk garšo, ja ķirbi savāra mīkstu ar sešiem nolobītiem un sagrieztiem āboliem.
  3. Var arī iepriekš ūdenī novārīt un buljonam pieliek 200 g rīsu, tad ņem mazāk ķirbja.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.