- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Kijevas kotletes saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- No kauliem atbrīvotu putna gaļu izmaļ kopā ar sīpolu, izmērcētu baltmaizi. Masai pievieno olu, sāli, piparus vai sarīvētu muskatriekstu, sakapātus pētersīļu zaļumus.
- No sastrādātās masas veido apaļas vai iegarenas kotletītes, katram vidū iespiež padziļinājumu, ieliek aukstu, cietu, miltos apvārtītu sviesta gabaliņu.
- Kotleti aizspiež, apviļā sakultā olā, tad miltos, vēlreiz olā, tad smalkā rīvmaizē.
- Dziļākā traukā sakarsē eļļu vai taukus, ievieto sagatavotās kotletes un vāra, līdz tās kļūst gaiši brūnas un uzpeld.
- Siltumu samazinot, kotletes vēl pavāra, tad izņem ar putu karoti, pasniedz ar kartupeļu un salātu piedevām.
Kijevas kotletes
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Kijevas kotletes saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- No kauliem atbrīvotu putna gaļu izmaļ kopā ar sīpolu, izmērcētu baltmaizi. Masai pievieno olu, sāli, piparus vai sarīvētu muskatriekstu, sakapātus pētersīļu zaļumus.
- No sastrādātās masas veido apaļas vai iegarenas kotletītes, katram vidū iespiež padziļinājumu, ieliek aukstu, cietu, miltos apvārtītu sviesta gabaliņu.
- Kotleti aizspiež, apviļā sakultā olā, tad miltos, vēlreiz olā, tad smalkā rīvmaizē.
- Dziļākā traukā sakarsē eļļu vai taukus, ievieto sagatavotās kotletes un vāra, līdz tās kļūst gaiši brūnas un uzpeld.
- Siltumu samazinot, kotletes vēl pavāra, tad izņem ar putu karoti, pasniedz ar kartupeļu un salātu piedevām.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt