Kijevas kotletes

Gaļas ēdieni 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Jul 31, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Kijevas kotletes saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. No kauliem atbrīvotu putna gaļu izmaļ kopā ar sīpolu, izmērcētu baltmaizi. Masai pievieno olu, sāli, piparus vai sarīvētu muskatriekstu, sakapātus pētersīļu zaļumus.
  2. No sastrādātās masas veido apaļas vai iegarenas kotletītes, katram vidū iespiež padziļinājumu, ieliek aukstu, cietu, miltos apvārtītu sviesta gabaliņu.
  3. Kotleti aizspiež, apviļā sakultā olā, tad miltos, vēlreiz olā, tad smalkā rīvmaizē.
  4. Dziļākā traukā sakarsē eļļu vai taukus, ievieto sagatavotās kotletes un vāra, līdz tās kļūst gaiši brūnas un uzpeld.
  5. Siltumu samazinot, kotletes vēl pavāra, tad izņem ar putu karoti, pasniedz ar kartupeļu un salātu piedevām.

Kijevas kotletes



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Kijevas kotletes saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. No kauliem atbrīvotu putna gaļu izmaļ kopā ar sīpolu, izmērcētu baltmaizi. Masai pievieno olu, sāli, piparus vai sarīvētu muskatriekstu, sakapātus pētersīļu zaļumus.
  2. No sastrādātās masas veido apaļas vai iegarenas kotletītes, katram vidū iespiež padziļinājumu, ieliek aukstu, cietu, miltos apvārtītu sviesta gabaliņu.
  3. Kotleti aizspiež, apviļā sakultā olā, tad miltos, vēlreiz olā, tad smalkā rīvmaizē.
  4. Dziļākā traukā sakarsē eļļu vai taukus, ievieto sagatavotās kotletes un vāra, līdz tās kļūst gaiši brūnas un uzpeld.
  5. Siltumu samazinot, kotletes vēl pavāra, tad izņem ar putu karoti, pasniedz ar kartupeļu un salātu piedevām.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.