Ketčups no tomātu pastas

Mērces 6 Pēdējais atjauninājums: Nov 27, 2019 Izveidots: Nov 29, 2017
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Ketčups no tomātu pastas saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ņem katliņu un ievieto tajā tomātu pastu, kļavu sīrupu, ādolu etiķi, sīpolu pulveri.
  2. Kārtīgi pārmaisa ar mikseri.
  3. Liek uz uguns vārīt, pievieno sāli.
  4. Vāra ko līdz iegūst vēlamo biezumu.
  5. Pilda burciņā(s) un glabā ledusskapī.

Ketčups no tomātu pastas



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Ketčups no tomātu pastas saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ņem katliņu un ievieto tajā tomātu pastu, kļavu sīrupu, ādolu etiķi, sīpolu pulveri.
  2. Kārtīgi pārmaisa ar mikseri.
  3. Liek uz uguns vārīt, pievieno sāli.
  4. Vāra ko līdz iegūst vēlamo biezumu.
  5. Pilda burciņā(s) un glabā ledusskapī.

Vai recepte bija noderīga ?


 (2 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.