- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Ketčups no tomātu pastas saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ņem katliņu un ievieto tajā tomātu pastu, kļavu sīrupu, ādolu etiķi, sīpolu pulveri.
- Kārtīgi pārmaisa ar mikseri.
- Liek uz uguns vārīt, pievieno sāli.
- Vāra ko līdz iegūst vēlamo biezumu.
- Pilda burciņā(s) un glabā ledusskapī.
Ketčups no tomātu pastas
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Ketčups no tomātu pastas saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ņem katliņu un ievieto tajā tomātu pastu, kļavu sīrupu, ādolu etiķi, sīpolu pulveri.
- Kārtīgi pārmaisa ar mikseri.
- Liek uz uguns vārīt, pievieno sāli.
- Vāra ko līdz iegūst vēlamo biezumu.
- Pilda burciņā(s) un glabā ledusskapī.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt