Ķerveļu buljons

Buljoni 11 Pēdējais atjauninājums: Nov 19, 2019 Izveidots: Mar 04, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Ķerveļu buljons mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītus un smalki sakapātus ķerveļus izvāra mīkstus ar maz sālītu ūdeni un sviestu, ūdens jāņem tikdaudz, lai sēnes būtu ar to pārklātas.
  2. Tāpat mazsālītā ūdenī mīkstus izvāra arī grūdeņus, un tad izberž caur sietiņu un piejauc klāt karstam gaļas virumam, kuram vēl klāt pievieno arī ķerveļus, smalki sakapātus pētersīļu zaļumus un skābu krējumu.
  3. Buljonu vēlreiz uzvāra, ielej buljona bļodā, kur iepriekš sakuļ olu dzeltenumu, un pasniedz galdā ar grauzdētām maizītēm.

Ķerveļu buljons



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Ķerveļu buljons mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītus un smalki sakapātus ķerveļus izvāra mīkstus ar maz sālītu ūdeni un sviestu, ūdens jāņem tikdaudz, lai sēnes būtu ar to pārklātas.
  2. Tāpat mazsālītā ūdenī mīkstus izvāra arī grūdeņus, un tad izberž caur sietiņu un piejauc klāt karstam gaļas virumam, kuram vēl klāt pievieno arī ķerveļus, smalki sakapātus pētersīļu zaļumus un skābu krējumu.
  3. Buljonu vēlreiz uzvāra, ielej buljona bļodā, kur iepriekš sakuļ olu dzeltenumu, un pasniedz galdā ar grauzdētām maizītēm.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.