Kekss

Konditoreja 2 Pēdējais atjauninājums: Apr 09, 2020 Izveidots: Sep 14, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Kēkss saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas konditoreja skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sviestu ar cukuru, vaniļu vai citronu un olām saputo, līdz cukurs izkusis un masa gaišā krāsā.
  2. Tad pievieno ūdenī izšķīdinātu briežraga sāli, nomazgātas, nosusinātas, miltos apviļātas rozīnes, izsijātus kviešu miltus un samaisa. Gatavo mīklu liek garenā veidnē un cep videjā siltumā apmēram 45 minūtes.
  3. Atdzisušu kēksu sagriež šķēlēs un sakārto traukā.

Kekss



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Kēkss saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas konditoreja skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sviestu ar cukuru, vaniļu vai citronu un olām saputo, līdz cukurs izkusis un masa gaišā krāsā.
  2. Tad pievieno ūdenī izšķīdinātu briežraga sāli, nomazgātas, nosusinātas, miltos apviļātas rozīnes, izsijātus kviešu miltus un samaisa. Gatavo mīklu liek garenā veidnē un cep videjā siltumā apmēram 45 minūtes.
  3. Atdzisušu kēksu sagriež šķēlēs un sakārto traukā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.