- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Kartupeļu un vistas gaļas biezenis saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kartupeļus nomizo, sagriež lielos gabalos, pārlej ar karstu buljonu, izvāra, nokāš, nosusina, sastrādā ar mikseri, karstu samaļ.
- Pienu vai krējumu uzkarsē un kopā ar samalto gaļu pievieno biezenim, visu kopā saputo.
- Biezeni pasniedz ar krējuma vai zaļumu mērci.
Kartupeļu un vistas gaļas biezenis
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Kartupeļu un vistas gaļas biezenis saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kartupeļus nomizo, sagriež lielos gabalos, pārlej ar karstu buljonu, izvāra, nokāš, nosusina, sastrādā ar mikseri, karstu samaļ.
- Pienu vai krējumu uzkarsē un kopā ar samalto gaļu pievieno biezenim, visu kopā saputo.
- Biezeni pasniedz ar krējuma vai zaļumu mērci.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt