Kartupeļu un vistas gaļas biezenis

Dārzeņu ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Jan 11, 2020 Izveidots: Jan 09, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Kartupeļu un vistas gaļas biezenis saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kartupeļus nomizo, sagriež lielos gabalos, pārlej ar karstu buljonu, izvāra, nokāš, nosusina, sastrādā ar mikseri, karstu samaļ.
  2. Pienu vai krējumu uzkarsē un kopā ar samalto gaļu pievieno biezenim, visu kopā saputo.
  3. Biezeni pasniedz ar krējuma vai zaļumu mērci.

Kartupeļu un vistas gaļas biezenis



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Kartupeļu un vistas gaļas biezenis saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kartupeļus nomizo, sagriež lielos gabalos, pārlej ar karstu buljonu, izvāra, nokāš, nosusina, sastrādā ar mikseri, karstu samaļ.
  2. Pienu vai krējumu uzkarsē un kopā ar samalto gaļu pievieno biezenim, visu kopā saputo.
  3. Biezeni pasniedz ar krējuma vai zaļumu mērci.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.