Kartupeļu un vārītu olu sacepums

Dārzeņu ēdieni 4 Pēdējais atjauninājums: Dec 11, 2019 Izveidots: Jan 13, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Kartupeļu un vārītu olu sacepums saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ietaukotā veidnē liek kārtām kartupeļu šķēles un olu ripas, iztīrītas ķilavas.
  2. Visam pārlej sakultu olu un krējuma maisījumu, pārliek sviesta pikas vai speķa šķēlītes un cep sakarsētā krāsnī, līdz olas sarecējušas.
  3. Pasniedz, pārkaisītu ar sasmalcinātiem zaļumiem.

Kartupeļu un vārītu olu sacepums



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Kartupeļu un vārītu olu sacepums saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ietaukotā veidnē liek kārtām kartupeļu šķēles un olu ripas, iztīrītas ķilavas.
  2. Visam pārlej sakultu olu un krējuma maisījumu, pārliek sviesta pikas vai speķa šķēlītes un cep sakarsētā krāsnī, līdz olas sarecējušas.
  3. Pasniedz, pārkaisītu ar sasmalcinātiem zaļumiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.