Kartupeļu un svaiga kāpostu zupa

Dārzeņu ēdieni 3 Pēdējais atjauninājums: May 17, 2020 Izveidots: Jan 20, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Kartupeļu un svaiga kāpostu zupa pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Nomazgātu gaļu liek vārīties aukstā ūdenī, noņem putas, pieliek sāli, uz pusēm pārgrieztu sīpolu un burkānu, un vāra, līdz gaļa gandrīz gatava.
  2. Kāpostus sagriež, kartupeļus notīra un sagriež stienīšos, pievieno zupai un vāra, līdz visi dārzeņi mīksti.
  3. Pasniedz ar skābu krējumu un pārkaisa zaļumiem.

Kartupeļu un svaiga kāpostu zupa



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Kartupeļu un svaiga kāpostu zupa pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Nomazgātu gaļu liek vārīties aukstā ūdenī, noņem putas, pieliek sāli, uz pusēm pārgrieztu sīpolu un burkānu, un vāra, līdz gaļa gandrīz gatava.
  2. Kāpostus sagriež, kartupeļus notīra un sagriež stienīšos, pievieno zupai un vāra, līdz visi dārzeņi mīksti.
  3. Pasniedz ar skābu krējumu un pārkaisa zaļumiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.