Kartupeļu un rīsu biezeņzupa

Dārzeņu ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 21, 2019 Izveidots: Jan 17, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Kartupeļu un rīsu biezeņzupa savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Buljonā vāra noskalotus rīsus, kad tie pusmīksti, pievieno sagrieztus kartupeļus, sāli.
  2. Izvārītos rīsus un kartupeļus sastrādā ar mikseri vai izberž caur sietu.
  3. Zupu vēlreiz uzvāra, pielejot saldu krējumu.
  4. Pasniedzot pieliek sviestu, pārkaisa zaļumus.

Kartupeļu un rīsu biezeņzupa



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Kartupeļu un rīsu biezeņzupa savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Buljonā vāra noskalotus rīsus, kad tie pusmīksti, pievieno sagrieztus kartupeļus, sāli.
  2. Izvārītos rīsus un kartupeļus sastrādā ar mikseri vai izberž caur sietu.
  3. Zupu vēlreiz uzvāra, pielejot saldu krējumu.
  4. Pasniedzot pieliek sviestu, pārkaisa zaļumus.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.