- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Kartupeļu un rīsu biezeņzupa savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Buljonā vāra noskalotus rīsus, kad tie pusmīksti, pievieno sagrieztus kartupeļus, sāli.
- Izvārītos rīsus un kartupeļus sastrādā ar mikseri vai izberž caur sietu.
- Zupu vēlreiz uzvāra, pielejot saldu krējumu.
- Pasniedzot pieliek sviestu, pārkaisa zaļumus.
Kartupeļu un rīsu biezeņzupa
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Kartupeļu un rīsu biezeņzupa savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Buljonā vāra noskalotus rīsus, kad tie pusmīksti, pievieno sagrieztus kartupeļus, sāli.
- Izvārītos rīsus un kartupeļus sastrādā ar mikseri vai izberž caur sietu.
- Zupu vēlreiz uzvāra, pielejot saldu krējumu.
- Pasniedzot pieliek sviestu, pārkaisa zaļumus.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt