- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Kartupeļu un pupiņu (zirņu) biezenis pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Pupiņas izmērcē un izvāra ūdenī mīkstas.
- Lieko šķidrumu nokāš, pupiņas samaļ.
- Sacep gabaliņos sagrieztu speķi, pievienojot sasmalcinātu sīpolu.
- Pievieno samaltas pupiņas un novārītus masā sastrādātus kartupeļus.
- Biezenim pielej karstu pienu, maisot izkarsē, pieliek sāli un biezeni sakuļ.
- Pasniedz ar saceptu speķi ar sīpoliem.
Kartupeļu un pupiņu (zirņu) biezenis
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Kartupeļu un pupiņu (zirņu) biezenis pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Pupiņas izmērcē un izvāra ūdenī mīkstas.
- Lieko šķidrumu nokāš, pupiņas samaļ.
- Sacep gabaliņos sagrieztu speķi, pievienojot sasmalcinātu sīpolu.
- Pievieno samaltas pupiņas un novārītus masā sastrādātus kartupeļus.
- Biezenim pielej karstu pienu, maisot izkarsē, pieliek sāli un biezeni sakuļ.
- Pasniedz ar saceptu speķi ar sīpoliem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt