Kartupeļu un pupiņu (zirņu) biezenis

Dārzeņu ēdieni 6 Pēdējais atjauninājums: Dec 04, 2019 Izveidots: Jan 09, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Kartupeļu un pupiņu (zirņu) biezenis pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Pupiņas izmērcē un izvāra ūdenī mīkstas.
  2. Lieko šķidrumu nokāš, pupiņas samaļ.
  3. Sacep gabaliņos sagrieztu speķi, pievienojot sasmalcinātu sīpolu.
  4. Pievieno samaltas pupiņas un novārītus masā sastrādātus kartupeļus.
  5. Biezenim pielej karstu pienu, maisot izkarsē, pieliek sāli un biezeni sakuļ.
  6. Pasniedz ar saceptu speķi ar sīpoliem.

Kartupeļu un pupiņu (zirņu) biezenis



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Kartupeļu un pupiņu (zirņu) biezenis pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Pupiņas izmērcē un izvāra ūdenī mīkstas.
  2. Lieko šķidrumu nokāš, pupiņas samaļ.
  3. Sacep gabaliņos sagrieztu speķi, pievienojot sasmalcinātu sīpolu.
  4. Pievieno samaltas pupiņas un novārītus masā sastrādātus kartupeļus.
  5. Biezenim pielej karstu pienu, maisot izkarsē, pieliek sāli un biezeni sakuļ.
  6. Pasniedz ar saceptu speķi ar sīpoliem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.