- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Kartupeļu un ķirbju biezenis mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vārītus kartupeļus sastrādā masā.
- Atsevišķā traukā ar mazu ūdens piedevu izsautē sasmalcinātus ķirbjus.
- Mīkstos ķirbjus izberž caur sietu.
- Kartupeļu un ķirbju biezeni kopā uzkarsē, pievieno uzvārītu saldu krējumu, biezeni saputo.
- Ēdienu pasniedz ar sviestu.
Kartupeļu un ķirbju biezenis
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Kartupeļu un ķirbju biezenis mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vārītus kartupeļus sastrādā masā.
- Atsevišķā traukā ar mazu ūdens piedevu izsautē sasmalcinātus ķirbjus.
- Mīkstos ķirbjus izberž caur sietu.
- Kartupeļu un ķirbju biezeni kopā uzkarsē, pievieno uzvārītu saldu krējumu, biezeni saputo.
- Ēdienu pasniedz ar sviestu.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt