Kartupeļu un ķirbju biezenis

Dārzeņu ēdieni 3 Pēdējais atjauninājums: Nov 24, 2019 Izveidots: Jan 09, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Kartupeļu un ķirbju biezenis mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vārītus kartupeļus sastrādā masā.
  2. Atsevišķā traukā ar mazu ūdens piedevu izsautē sasmalcinātus ķirbjus.
  3. Mīkstos ķirbjus izberž caur sietu.
  4. Kartupeļu un ķirbju biezeni kopā uzkarsē, pievieno uzvārītu saldu krējumu, biezeni saputo.
  5. Ēdienu pasniedz ar sviestu.

Kartupeļu un ķirbju biezenis



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Kartupeļu un ķirbju biezenis mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vārītus kartupeļus sastrādā masā.
  2. Atsevišķā traukā ar mazu ūdens piedevu izsautē sasmalcinātus ķirbjus.
  3. Mīkstos ķirbjus izberž caur sietu.
  4. Kartupeļu un ķirbju biezeni kopā uzkarsē, pievieno uzvārītu saldu krējumu, biezeni saputo.
  5. Ēdienu pasniedz ar sviestu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.