receptes

Kartupeļu un ķirbju biezenis

Dārzeņu ēdieni 6 Pēdējais atjauninājums: Jan 10, 2020 Izveidots: Jan 20, 2015
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Šo biezeni var izmantot kā piedevu putnu gaļas ēdieniem.
Vienkāršs veids kā gatavo Kartupeļu un ķirbju biezeni saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītus ķirbjus sagriež vai sarīvē un savā sulā sautē.
  2. Izvārītud sasmalcina mikserī vai saštampā. Pieliek vārīto kartupeļu masu.
  3. Pielej uzkarsētu saldu krējumu, pievieno sāli, muskatriekstu.
  4. Uzvāra un sakuļ.

Kartupeļu un ķirbju biezenis



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Šo biezeni var izmantot kā piedevu putnu gaļas ēdieniem.
Vienkāršs veids kā gatavo Kartupeļu un ķirbju biezeni saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītus ķirbjus sagriež vai sarīvē un savā sulā sautē.
  2. Izvārītud sasmalcina mikserī vai saštampā. Pieliek vārīto kartupeļu masu.
  3. Pielej uzkarsētu saldu krējumu, pievieno sāli, muskatriekstu.
  4. Uzvāra un sakuļ.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.