- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Šādu biezeni var gatavot arī ar nelielu piena vai krējuma piedevu. Ziedkāpostu un kartupeļu biezenim vēlams pievienot smalki sarīvētu muskatriekstu.
Gatavošanas padoms kā taisa Kartupeļu un kāpostu biezenis mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sīpolus sasmalcina un katliņā izkausētās taukvielās apcep caurspīdīgus, pieliek sagrieztus kāpostus, pielej nedaudz verdoša buljona un sautē, līdz kāposti mīksti.
- Izmaļ vai sastrādā masā ar mikseri.
- Kartupeļus notīra, nevāra, nosusina un sastrādā masā, samaisa ar kāpostiem, pieliek sāli, masu saputo, piemaisa jēlu olu dzeltenumus un sviestu.
Kartupeļu un kāpostu biezenis
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Šādu biezeni var gatavot arī ar nelielu piena vai krējuma piedevu. Ziedkāpostu un kartupeļu biezenim vēlams pievienot smalki sarīvētu muskatriekstu.
Gatavošanas padoms kā taisa Kartupeļu un kāpostu biezenis mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sīpolus sasmalcina un katliņā izkausētās taukvielās apcep caurspīdīgus, pieliek sagrieztus kāpostus, pielej nedaudz verdoša buljona un sautē, līdz kāposti mīksti.
- Izmaļ vai sastrādā masā ar mikseri.
- Kartupeļus notīra, nevāra, nosusina un sastrādā masā, samaisa ar kāpostiem, pieliek sāli, masu saputo, piemaisa jēlu olu dzeltenumus un sviestu.
Komentāri
Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt