receptes

Kartupeļu un kāpostu biezenis

Dārzeņu ēdieni 160 Pēdējais atjauninājums: Dec 26, 2019 Izveidots: Jan 09, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Šādu biezeni var gatavot arī ar nelielu piena vai krējuma piedevu. Ziedkāpostu un kartupeļu biezenim vēlams pievienot smalki sarīvētu muskatriekstu.




Gatavošanas padoms kā taisa Kartupeļu un kāpostu biezenis mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sīpolus sasmalcina un katliņā izkausētās taukvielās apcep caurspīdīgus, pieliek sagrieztus kāpostus, pielej nedaudz verdoša buljona un sautē, līdz kāposti mīksti.
  2. Izmaļ vai sastrādā masā ar mikseri.
  3. Kartupeļus notīra, nevāra, nosusina un sastrādā masā, samaisa ar kāpostiem, pieliek sāli, masu saputo, piemaisa jēlu olu dzeltenumus un sviestu.

Kartupeļu un kāpostu biezenis



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Šādu biezeni var gatavot arī ar nelielu piena vai krējuma piedevu. Ziedkāpostu un kartupeļu biezenim vēlams pievienot smalki sarīvētu muskatriekstu.




Gatavošanas padoms kā taisa Kartupeļu un kāpostu biezenis mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sīpolus sasmalcina un katliņā izkausētās taukvielās apcep caurspīdīgus, pieliek sagrieztus kāpostus, pielej nedaudz verdoša buljona un sautē, līdz kāposti mīksti.
  2. Izmaļ vai sastrādā masā ar mikseri.
  3. Kartupeļus notīra, nevāra, nosusina un sastrādā masā, samaisa ar kāpostiem, pieliek sāli, masu saputo, piemaisa jēlu olu dzeltenumus un sviestu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.