Kā pagatavot šo Kartupeļu un jēra gaļas sacepums I mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Kartupeļu un jēra gaļas sacepums I
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Kartupeļu un jēra gaļas sacepums I mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kartupeļus notīra, vienu sarīvē, pārējos sagriež šķēlēs.
- Malto gaļu samaisa ar rīvēto kartupeli un taukvielās saceptiem sīpoliem.
- Pieliek saspiestu ķiploku, olas, sāli, piparus.
- Kartupeļu šķēles apcep taukvielās.
- Veidni ietauko, izkaisa ar rīvmaizi, liek kārtām apceptās kartupeļu šķēles er sagatavoto gaļas masu.
- Virsējā kārtā liek kartupeļus, pārlej ar krējumu.
- Cep sakarsētā cepeškrāsnī, līdz kartupeļi mīksti.
- Pasniedzot pārkaisa ar zaļumiem.