Kartupeļu un dārzeņu sautējums

Dārzeņu ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 25, 2020 Izveidots: Jan 09, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā pagatavot kartupeļu un dārzeņu sautējumu savā virtuvē.
Sautējuma sastāvā dārzeņus var dažādi mainīt likt kāļus, pupiņu pākstis, zaļos zirnīšus, kabačus, kolrābjus sev tīkamā daudzumā.
Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Burkānu notīra, sagriež gabaliņos, taukvielās apcep, pievieno karstu buljonu un slēgtā traukā uz mazas liesmas sautē.
  2. Sagrieztus kāpostus un sagrieztu sīpolu sakarsētās taukvielās apcep, pievieno burkāniem katlā un turpina sautēt.
  3. Kartupeļus notīra un sagriež gabalos, sakarsētās taukvielās apcep viegli brūnus, tad pievieno dārzeņiem, turpina sautēšanu.
  4. Zaļumus smalki sagriež un kopā ar saspiestu ķiploku, pipariem un sāli pievieno sautējumam.
  5. Kad visas sastāvdaļas jau gandrīz mīkstas, sautējumam pievieno krējumu, uzvāra un pasniedzot pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.

Kartupeļu un dārzeņu sautējums



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā pagatavot kartupeļu un dārzeņu sautējumu savā virtuvē.
Sautējuma sastāvā dārzeņus var dažādi mainīt likt kāļus, pupiņu pākstis, zaļos zirnīšus, kabačus, kolrābjus sev tīkamā daudzumā.
Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Burkānu notīra, sagriež gabaliņos, taukvielās apcep, pievieno karstu buljonu un slēgtā traukā uz mazas liesmas sautē.
  2. Sagrieztus kāpostus un sagrieztu sīpolu sakarsētās taukvielās apcep, pievieno burkāniem katlā un turpina sautēt.
  3. Kartupeļus notīra un sagriež gabalos, sakarsētās taukvielās apcep viegli brūnus, tad pievieno dārzeņiem, turpina sautēšanu.
  4. Zaļumus smalki sagriež un kopā ar saspiestu ķiploku, pipariem un sāli pievieno sautējumam.
  5. Kad visas sastāvdaļas jau gandrīz mīkstas, sautējumam pievieno krējumu, uzvāra un pasniedzot pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.