Kartupeļu un ābolu zupa

Zupas 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 14, 2019 Izveidots: Jul 21, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Kartupeļu un ābolu zupa savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zupas skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. No zoss galvas, kakla, kājām, spārniem vāra buljonu.
  2. Izkāstā buljonā liek noskalotas grūbas vai rīsus, daļiņās sagrieztus kāļus, burkānus un vāra 30 - 45 minūtes.
  3. Pievieno kartupeļus, sīki sasmalcinātus, sviestā apceptus sīpolus, sāli, piparus, lauru lapas un vāra, līdz dārzeņi gandrīz mīksti.
  4. Ābolus nomizo vai atstāj ar mizu, sagriež daiviņās, izņem sēklotni, liek zupā un uz mazas liesmas vāra, līdz āboli mīksti, bet ne izjukuši.
  5. Gaļu atdala no ķidām, sagriež gabaliņos un liek zupā.
  6. Pirms pasniegšanas zupai pārkaisa sīki sasmalcinātus garšaugu zaļumus.

Kartupeļu un ābolu zupa



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Kartupeļu un ābolu zupa savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zupas skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. No zoss galvas, kakla, kājām, spārniem vāra buljonu.
  2. Izkāstā buljonā liek noskalotas grūbas vai rīsus, daļiņās sagrieztus kāļus, burkānus un vāra 30 - 45 minūtes.
  3. Pievieno kartupeļus, sīki sasmalcinātus, sviestā apceptus sīpolus, sāli, piparus, lauru lapas un vāra, līdz dārzeņi gandrīz mīksti.
  4. Ābolus nomizo vai atstāj ar mizu, sagriež daiviņās, izņem sēklotni, liek zupā un uz mazas liesmas vāra, līdz āboli mīksti, bet ne izjukuši.
  5. Gaļu atdala no ķidām, sagriež gabaliņos un liek zupā.
  6. Pirms pasniegšanas zupai pārkaisa sīki sasmalcinātus garšaugu zaļumus.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.