- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Kartupeļu un ābolu zupa savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zupas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- No zoss galvas, kakla, kājām, spārniem vāra buljonu.
- Izkāstā buljonā liek noskalotas grūbas vai rīsus, daļiņās sagrieztus kāļus, burkānus un vāra 30 - 45 minūtes.
- Pievieno kartupeļus, sīki sasmalcinātus, sviestā apceptus sīpolus, sāli, piparus, lauru lapas un vāra, līdz dārzeņi gandrīz mīksti.
- Ābolus nomizo vai atstāj ar mizu, sagriež daiviņās, izņem sēklotni, liek zupā un uz mazas liesmas vāra, līdz āboli mīksti, bet ne izjukuši.
- Gaļu atdala no ķidām, sagriež gabaliņos un liek zupā.
- Pirms pasniegšanas zupai pārkaisa sīki sasmalcinātus garšaugu zaļumus.
Kartupeļu un ābolu zupa
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Kartupeļu un ābolu zupa savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zupas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- No zoss galvas, kakla, kājām, spārniem vāra buljonu.
- Izkāstā buljonā liek noskalotas grūbas vai rīsus, daļiņās sagrieztus kāļus, burkānus un vāra 30 - 45 minūtes.
- Pievieno kartupeļus, sīki sasmalcinātus, sviestā apceptus sīpolus, sāli, piparus, lauru lapas un vāra, līdz dārzeņi gandrīz mīksti.
- Ābolus nomizo vai atstāj ar mizu, sagriež daiviņās, izņem sēklotni, liek zupā un uz mazas liesmas vāra, līdz āboli mīksti, bet ne izjukuši.
- Gaļu atdala no ķidām, sagriež gabaliņos un liek zupā.
- Pirms pasniegšanas zupai pārkaisa sīki sasmalcinātus garšaugu zaļumus.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt