- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kartupeļus var sagatavot arī vairākas stundas pirms pasniegšanas un īsi pirms pasniegšanas iemest karstajā tauku peldē ar nolūku atsildīt un iegūt kraukšķošu garoziņu.
Ja kartupeli jāuzglabā, tos pārsedz ar papīra salveti, istabas temperatūrā tie saglabāsies silti vairākas stundas.
Kā pagatavot šo Kartupeļu spilventiņi savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Lielus kartupeļus notīra, sagriež šķēlēs, tad taisnstūra gabalos.
- Gabaliņus noskalo aukstā ūdenī, nosusina drānā.
- Katlā sakarsē taukvielas cepšanai dziļā peldē.
- Kartupeļus ievieto metāla sietiņā, un iegremdē taukos, dažas minūtes karsē, tad izņem, atvēsina.
- Pēc nožūšanas atkārtoti liek aukstākā temperatūrā sakarsētos taukos un karsē.
- Tā kā šķēlēs palikušais mitrums strauji iztvaiko, spilventiņi uzpūšas, kļūst viegli.
- Kad spilventiņi ieguvuši zeltainu nokrāsu, tos no tauku peldes izņem, taukus notecina vai nosusina papīra salvetēs, pārkaisa ar smalko sāli.
Kartupeļu spilventiņi
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kartupeļus var sagatavot arī vairākas stundas pirms pasniegšanas un īsi pirms pasniegšanas iemest karstajā tauku peldē ar nolūku atsildīt un iegūt kraukšķošu garoziņu.
Ja kartupeli jāuzglabā, tos pārsedz ar papīra salveti, istabas temperatūrā tie saglabāsies silti vairākas stundas.
Kā pagatavot šo Kartupeļu spilventiņi savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Lielus kartupeļus notīra, sagriež šķēlēs, tad taisnstūra gabalos.
- Gabaliņus noskalo aukstā ūdenī, nosusina drānā.
- Katlā sakarsē taukvielas cepšanai dziļā peldē.
- Kartupeļus ievieto metāla sietiņā, un iegremdē taukos, dažas minūtes karsē, tad izņem, atvēsina.
- Pēc nožūšanas atkārtoti liek aukstākā temperatūrā sakarsētos taukos un karsē.
- Tā kā šķēlēs palikušais mitrums strauji iztvaiko, spilventiņi uzpūšas, kļūst viegli.
- Kad spilventiņi ieguvuši zeltainu nokrāsu, tos no tauku peldes izņem, taukus notecina vai nosusina papīra salvetēs, pārkaisa ar smalko sāli.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt