Kā gatavot Kartupeļu buljons mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Kartupeļus uzliek ar aukstu ūdeni, un kad tie uzvārās, novārījuma ūdeni atkal nolej nost.
Uzlej jaunu ūdeni, pieliek klāt garšvielas un zaļumus, piemet klāt sāli un visu kādu stundu vāra apsegtā traukā.
Ar miltiem apcep 35 g tauku, kamēr puto.
Zaļumus izņem laukā no buljona, bet pārējo biezeni izberž caur sietiņu un pastāvīgi maisot piejauc miltu brūnumu un ļauj apmēram 10 min. vaļējā katlā kārtīgi savārīties.
Pētersīļus vai selderiņu zaļumus kādu brītiņu apcep 5 g taukos un tad piemet klāt buljonam, pievieno arī piparu un gaļas ekstraktu.
Uzgrauzdē baltmaizes gabaliņus.
Kartupeļu buljons
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Kartupeļu buljons mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Kartupeļus uzliek ar aukstu ūdeni, un kad tie uzvārās, novārījuma ūdeni atkal nolej nost.
Uzlej jaunu ūdeni, pieliek klāt garšvielas un zaļumus, piemet klāt sāli un visu kādu stundu vāra apsegtā traukā.
Ar miltiem apcep 35 g tauku, kamēr puto.
Zaļumus izņem laukā no buljona, bet pārējo biezeni izberž caur sietiņu un pastāvīgi maisot piejauc miltu brūnumu un ļauj apmēram 10 min. vaļējā katlā kārtīgi savārīties.
Pētersīļus vai selderiņu zaļumus kādu brītiņu apcep 5 g taukos un tad piemet klāt buljonam, pievieno arī piparu un gaļas ekstraktu.