- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Kartupeļu biezeņa zupa pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zupas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Pagatavošana
- Gaļas buljonā liek sasmalcinātus burkānus, kartupeļus, sīpolus, pētersīļus.
- Kad kartupeļi mīksti, buljonu izkāš, kartupeļus un garšsaknes izberž caur sietiņu.
- Iegūto masu atšķaida ar buljonu, pievieno sāli, izkarsētus, atšķaidītus kviešu miltus un vāra, pa reizei apmaisot, 5-10 minūtes.
- Karstai zupai pievieno sviestu un ar krējumu sakultu olas dzeltenumu, sasmalcinātus diļļu vai pētersīļu zaļumus.
Kartupeļu biezeņa zupa
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Kartupeļu biezeņa zupa pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zupas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Pagatavošana
- Gaļas buljonā liek sasmalcinātus burkānus, kartupeļus, sīpolus, pētersīļus.
- Kad kartupeļi mīksti, buljonu izkāš, kartupeļus un garšsaknes izberž caur sietiņu.
- Iegūto masu atšķaida ar buljonu, pievieno sāli, izkarsētus, atšķaidītus kviešu miltus un vāra, pa reizei apmaisot, 5-10 minūtes.
- Karstai zupai pievieno sviestu un ar krējumu sakultu olas dzeltenumu, sasmalcinātus diļļu vai pētersīļu zaļumus.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt