Gatavošanas padoms kā taisa Kartupeļu, biešu un ābolu zupa saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Karstā buljonā vai ūdenī liek vārīties gabaliņos sagrieztus kartupeļus, ķimenes, sāli.
Sīpolu sasmalcina, taukvielā apcep.
Bieti notīra, sarīvē skaidās.
Mīksti izvārītiem kartupeļiem pievieno sīpolus, bietes un sarīvētu ābolu.
Zupai var pievienot nedaudz cukura.
Zupu var tumēt ar apceptiem miltiem.
Gatavā zupā liek krējumu, pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.
Zupā var ielikt atsevišķi uzkarsētus cīsiņus vai frikadeles.
Kartupeļu, biešu un ābolu zupa
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Kartupeļu, biešu un ābolu zupa saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Karstā buljonā vai ūdenī liek vārīties gabaliņos sagrieztus kartupeļus, ķimenes, sāli.
Sīpolu sasmalcina, taukvielā apcep.
Bieti notīra, sarīvē skaidās.
Mīksti izvārītiem kartupeļiem pievieno sīpolus, bietes un sarīvētu ābolu.
Zupai var pievienot nedaudz cukura.
Zupu var tumēt ar apceptiem miltiem.
Gatavā zupā liek krējumu, pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.
Zupā var ielikt atsevišķi uzkarsētus cīsiņus vai frikadeles.