receptes

Kartupeļi ar baklažāniem

Dārzeņu ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Dec 26, 2019 Izveidots: Jan 09, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Kartupeļi ar baklažāniem pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kartupeļus notīra, sagriež šķēlēs, taukvielās apcep.
  2. Ievieto sautējamā katlā, pievieno buljonu vai ūdeni un sautē.
  3. Baklažānus rūpīgi nomazgā, nogriež galus, sagriež ripās, apviļā miltos, kam pievienoti sāls un pipari.
  4. Cep eļļā vai taukos, tad pievieno kartupeļiem katlā un turpina sautēšanu, uzmanot, lai nepiedegtu.
  5. Gatavā sautējumā iemaisa sasmalcinātos ķiplokus, ēdienu liek bļodā, pārlej ar taukvielās saceptiem sīpolu gredzeniem, pārkaisa zaļumus.
  6. Pēc patikas ēdienam pievieno krējumu vai majonēzi.

Kartupeļi ar baklažāniem



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Kartupeļi ar baklažāniem pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kartupeļus notīra, sagriež šķēlēs, taukvielās apcep.
  2. Ievieto sautējamā katlā, pievieno buljonu vai ūdeni un sautē.
  3. Baklažānus rūpīgi nomazgā, nogriež galus, sagriež ripās, apviļā miltos, kam pievienoti sāls un pipari.
  4. Cep eļļā vai taukos, tad pievieno kartupeļiem katlā un turpina sautēšanu, uzmanot, lai nepiedegtu.
  5. Gatavā sautējumā iemaisa sasmalcinātos ķiplokus, ēdienu liek bļodā, pārlej ar taukvielās saceptiem sīpolu gredzeniem, pārkaisa zaļumus.
  6. Pēc patikas ēdienam pievieno krējumu vai majonēzi.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.