- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Karpas alū mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Notīrītu zivi sagatavo, sagriež gabalos un uzliek vārīties ar verdošu šķidrumu, vai arī atstāj veselu, nesagrieztu.
- Liek vārīties aukstā šķidrumā.
- Alum pieliek šķēles sagrieztu citronu, virces, un šai mērcē zivi lēnām izvāra gatavu, pēc kam, izņem laukā, mērci nokāš caur sietiņu.
- Ja vajadzīgs, satumina ar miltiem un pievieno garšvielas.
Karpas alū
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Karpas alū mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Notīrītu zivi sagatavo, sagriež gabalos un uzliek vārīties ar verdošu šķidrumu, vai arī atstāj veselu, nesagrieztu.
- Liek vārīties aukstā šķidrumā.
- Alum pieliek šķēles sagrieztu citronu, virces, un šai mērcē zivi lēnām izvāra gatavu, pēc kam, izņem laukā, mērci nokāš caur sietiņu.
- Ja vajadzīgs, satumina ar miltiem un pievieno garšvielas.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt