Karpas alū

Zivju ēdieni 3 Pēdējais atjauninājums: Nov 09, 2019 Izveidots: Apr 15, 2012
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Karpas alū mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītu zivi sagatavo, sagriež gabalos un uzliek vārīties ar verdošu šķidrumu, vai arī atstāj veselu, nesagrieztu.
  2. Liek vārīties aukstā šķidrumā.
  3. Alum pieliek šķēles sagrieztu citronu, virces, un šai mērcē zivi lēnām izvāra gatavu, pēc kam, izņem laukā, mērci nokāš caur sietiņu.
  4. Ja vajadzīgs, satumina ar miltiem un pievieno garšvielas.

Karpas alū



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Karpas alū mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītu zivi sagatavo, sagriež gabalos un uzliek vārīties ar verdošu šķidrumu, vai arī atstāj veselu, nesagrieztu.
  2. Liek vārīties aukstā šķidrumā.
  3. Alum pieliek šķēles sagrieztu citronu, virces, un šai mērcē zivi lēnām izvāra gatavu, pēc kam, izņem laukā, mērci nokāš caur sietiņu.
  4. Ja vajadzīgs, satumina ar miltiem un pievieno garšvielas.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.