receptes

Kāpostu vīstokļi

Dārzeņu ēdieni 3 Pēdējais atjauninājums: Jun 09, 2020 Izveidots: Mar 23, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Kāpostu vīstokļi saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kāpostu galviņai noņem sīkstākās ārējās lapas, bet pārējās novāra, lai tās būtu lokanākas.
  2. Kad novārītās lapas atdzisušas, tās saliek pa 3 - 4 vienu uz otras, apkaisa bagātīgi ar iesālītu un iepiparotu kapātas gaļas un kapāta sīpola maisījumu, saloka cieši uz pusēm un satin vīstoklī.
  3. Lēzenai pannai dibenu izliek ar speķa šķēlēm, uz kurām sakārto un no visām pusēm apcep pildītos kāpostu vīstokļus, pēc tam pielej ūdeni un ļauj vīstokļiem krāsnī apcepties koši brūniem, mērci satumina ar miltiem.
  4. Speķa šķēles izlieto garnējumam.

Kāpostu vīstokļi



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Kāpostu vīstokļi saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kāpostu galviņai noņem sīkstākās ārējās lapas, bet pārējās novāra, lai tās būtu lokanākas.
  2. Kad novārītās lapas atdzisušas, tās saliek pa 3 - 4 vienu uz otras, apkaisa bagātīgi ar iesālītu un iepiparotu kapātas gaļas un kapāta sīpola maisījumu, saloka cieši uz pusēm un satin vīstoklī.
  3. Lēzenai pannai dibenu izliek ar speķa šķēlēm, uz kurām sakārto un no visām pusēm apcep pildītos kāpostu vīstokļus, pēc tam pielej ūdeni un ļauj vīstokļiem krāsnī apcepties koši brūniem, mērci satumina ar miltiem.
  4. Speķa šķēles izlieto garnējumam.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.