- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Kāposti ar olu mērci savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Notīrītu kāpostu galviņu sagriež astoņās daļās, kacēnu izgriež.
- Kāpostus sutina ar nelielu ūdens daudzumu un 20 gramu sviesta.
- Ar pārējo sviestu, miltiem un pienu pagatavo biezu mērci, ko tumē ar 5 olu dzeltenumu un papildina ar citronsulu, sāli un cukuru.
- Mērcē ieliek kāpostus un ļauj tiem ievilkties.
- Kāposti jāsutina apmēram 1 1/2 stundas.
- Klāt dod aknu vai gaļas klimpas.
Kāposti ar olu mērci
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Kāposti ar olu mērci savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Notīrītu kāpostu galviņu sagriež astoņās daļās, kacēnu izgriež.
- Kāpostus sutina ar nelielu ūdens daudzumu un 20 gramu sviesta.
- Ar pārējo sviestu, miltiem un pienu pagatavo biezu mērci, ko tumē ar 5 olu dzeltenumu un papildina ar citronsulu, sāli un cukuru.
- Mērcē ieliek kāpostus un ļauj tiem ievilkties.
- Kāposti jāsutina apmēram 1 1/2 stundas.
- Klāt dod aknu vai gaļas klimpas.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt