Kāposti ar olu mērci

Dārzeņu ēdieni 3 Pēdējais atjauninājums: Jan 11, 2020 Izveidots: Mar 22, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Kāposti ar olu mērci savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītu kāpostu galviņu sagriež astoņās daļās, kacēnu izgriež.
  2. Kāpostus sutina ar nelielu ūdens daudzumu un 20 gramu sviesta.
  3. Ar pārējo sviestu, miltiem un pienu pagatavo biezu mērci, ko tumē ar 5 olu dzeltenumu un papildina ar citronsulu, sāli un cukuru.
  4. Mērcē ieliek kāpostus un ļauj tiem ievilkties.
  5. Kāposti jāsutina apmēram 1 1/2 stundas.
  6. Klāt dod aknu vai gaļas klimpas.

Kāposti ar olu mērci



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Kāposti ar olu mērci savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītu kāpostu galviņu sagriež astoņās daļās, kacēnu izgriež.
  2. Kāpostus sutina ar nelielu ūdens daudzumu un 20 gramu sviesta.
  3. Ar pārējo sviestu, miltiem un pienu pagatavo biezu mērci, ko tumē ar 5 olu dzeltenumu un papildina ar citronsulu, sāli un cukuru.
  4. Mērcē ieliek kāpostus un ļauj tiem ievilkties.
  5. Kāposti jāsutina apmēram 1 1/2 stundas.
  6. Klāt dod aknu vai gaļas klimpas.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.