Kāļu biezenis ar speķi

Putras, biezeņi 3 Pēdējais atjauninājums: Dec 17, 2019 Izveidots: Jan 28, 2015
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Kāļu biezenis ar speķi savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas putras, biezputras un biezeņi skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sagrieztu kubiciņos speķi un vienu sīki sasmalcinātu sīpolu sacep, pievieno gabaliņos sagrieztus kāļus, buljonu, pēc garšas garšvielas.
  2. Aizvākotā traukā sautē, līdz kāļi gatavi.
  3. Sablenderē, vēlreiz uzkarsē.
  4. Sīpolu sagriež ripās un uz pannas sviestā apcep.
  5. Kāļu biezeni pasniedz kopā ar sviestā saceptām sīpolu ripām.
  6. Izmanto, kā piedevu desiņām.

Kāļu biezenis ar speķi



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Kāļu biezenis ar speķi savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas putras, biezputras un biezeņi skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sagrieztu kubiciņos speķi un vienu sīki sasmalcinātu sīpolu sacep, pievieno gabaliņos sagrieztus kāļus, buljonu, pēc garšas garšvielas.
  2. Aizvākotā traukā sautē, līdz kāļi gatavi.
  3. Sablenderē, vēlreiz uzkarsē.
  4. Sīpolu sagriež ripās un uz pannas sviestā apcep.
  5. Kāļu biezeni pasniedz kopā ar sviestā saceptām sīpolu ripām.
  6. Izmanto, kā piedevu desiņām.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.