- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Kaltētu augļu zupa saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zupas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kaltētos augļus nomazgā siltā ūdenī.
- Tad uzliek 5 l auksta ūdens, pieliek cukuru, kanēli, citr. mizu un sāgu un pēc kārtas izvāra mīkstus bumbierus, plūmes, aprikozus un ābolus, mīkstos augļus tūliņ atkal izņemot laukā no zupas.
- Sāgas vietā var arī sakult 1/4 l ūdens 1 1/2 - 2 karotes kartupeļu miltu un uzvārīt ar buljonu, kuram pielej klāt kādu glāzi dzērveņu sulas.
- Zupa vēl garšīgāka, kad tam pielej 1 vīna glāzi stipra vīna, kuru tad vairs nevāra.
- Pasniedz ar sausiņiem vai klimpām.
Kaltētu augļu zupa
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Kaltētu augļu zupa saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zupas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kaltētos augļus nomazgā siltā ūdenī.
- Tad uzliek 5 l auksta ūdens, pieliek cukuru, kanēli, citr. mizu un sāgu un pēc kārtas izvāra mīkstus bumbierus, plūmes, aprikozus un ābolus, mīkstos augļus tūliņ atkal izņemot laukā no zupas.
- Sāgas vietā var arī sakult 1/4 l ūdens 1 1/2 - 2 karotes kartupeļu miltu un uzvārīt ar buljonu, kuram pielej klāt kādu glāzi dzērveņu sulas.
- Zupa vēl garšīgāka, kad tam pielej 1 vīna glāzi stipra vīna, kuru tad vairs nevāra.
- Pasniedz ar sausiņiem vai klimpām.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt