Kaltētu augļu zupa

Zupas 5 Pēdējais atjauninājums: Nov 17, 2019 Izveidots: Mar 08, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Kaltētu augļu zupa saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zupas skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kaltētos augļus nomazgā siltā ūdenī.
  2. Tad uzliek 5 l auksta ūdens, pieliek cukuru, kanēli, citr. mizu un sāgu un pēc kārtas izvāra mīkstus bumbierus, plūmes, aprikozus un ābolus, mīkstos augļus tūliņ atkal izņemot laukā no zupas.
  3. Sāgas vietā var arī sakult 1/4 l ūdens 1 1/2 - 2 karotes kartupeļu miltu un uzvārīt ar buljonu, kuram pielej klāt kādu glāzi dzērveņu sulas.
  4. Zupa vēl garšīgāka, kad tam pielej 1 vīna glāzi stipra vīna, kuru tad vairs nevāra.
  5. Pasniedz ar sausiņiem vai klimpām.

Kaltētu augļu zupa



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Kaltētu augļu zupa saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zupas skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kaltētos augļus nomazgā siltā ūdenī.
  2. Tad uzliek 5 l auksta ūdens, pieliek cukuru, kanēli, citr. mizu un sāgu un pēc kārtas izvāra mīkstus bumbierus, plūmes, aprikozus un ābolus, mīkstos augļus tūliņ atkal izņemot laukā no zupas.
  3. Sāgas vietā var arī sakult 1/4 l ūdens 1 1/2 - 2 karotes kartupeļu miltu un uzvārīt ar buljonu, kuram pielej klāt kādu glāzi dzērveņu sulas.
  4. Zupa vēl garšīgāka, kad tam pielej 1 vīna glāzi stipra vīna, kuru tad vairs nevāra.
  5. Pasniedz ar sausiņiem vai klimpām.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.