Kaltētu augļu krēms

Uzpūteņi, krēmi 15 Pēdējais atjauninājums: Jan 13, 2020 Izveidots: Sep 07, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Šādi gatavotu ēdienu var pasniegt bez piedevām.
Gatavošanas padoms kā taisa Kaltētu augļu krēms savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas uzpūteņi, krēmi skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kaltētus augļus nomazgā, pārlej ar ūdeni, pievieno cukuru un lēni vāra, līdz augļi mīksti.
  2. Izberž caur sietiņu un masu atdzesē.
  3. Krējumu saputo, pievieno izšķīdinātu želatīnu, augļu masu un samaisa.
  4. Pēc tam liek traukā, atdzesē un grezno ar augļiem.

Kaltētu augļu krēms



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Šādi gatavotu ēdienu var pasniegt bez piedevām.
Gatavošanas padoms kā taisa Kaltētu augļu krēms savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas uzpūteņi, krēmi skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kaltētus augļus nomazgā, pārlej ar ūdeni, pievieno cukuru un lēni vāra, līdz augļi mīksti.
  2. Izberž caur sietiņu un masu atdzesē.
  3. Krējumu saputo, pievieno izšķīdinātu želatīnu, augļu masu un samaisa.
  4. Pēc tam liek traukā, atdzesē un grezno ar augļiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (2 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.