- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Šādi gatavotu ēdienu var pasniegt bez piedevām.
Gatavošanas padoms kā taisa Kaltētu augļu krēms savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas uzpūteņi, krēmi skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kaltētus augļus nomazgā, pārlej ar ūdeni, pievieno cukuru un lēni vāra, līdz augļi mīksti.
- Izberž caur sietiņu un masu atdzesē.
- Krējumu saputo, pievieno izšķīdinātu želatīnu, augļu masu un samaisa.
- Pēc tam liek traukā, atdzesē un grezno ar augļiem.
Kaltētu augļu krēms
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Šādi gatavotu ēdienu var pasniegt bez piedevām.
Gatavošanas padoms kā taisa Kaltētu augļu krēms savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas uzpūteņi, krēmi skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kaltētus augļus nomazgā, pārlej ar ūdeni, pievieno cukuru un lēni vāra, līdz augļi mīksti.
- Izberž caur sietiņu un masu atdzesē.
- Krējumu saputo, pievieno izšķīdinātu želatīnu, augļu masu un samaisa.
- Pēc tam liek traukā, atdzesē un grezno ar augļiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt