Kafijas mērce

Mērces 4 Pēdējais atjauninājums: Dec 12, 2019 Izveidots: Mar 16, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Kafijas mērce savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Olu dzeltenumu kādu pusstundu kuļ ar cukuru.
  2. Pienu vai krējumu uzvāra.
  3. Kafijai uzlej, verdošu ūdeni un ļauj kādas 5 min. vārīties, pēc tam to nostādina un pielej pie karstā piena.
  4. Pusi šķidruma sajauc, ar olu kulteni, tād pielej atpakaļ katlā pie pārējā šķidruma, ko kuļ uz uguns, bet vairs neuzvāra, tik ilgi, līdz izveido biezu mērci.
  5. Kafijas mērci, padod galdā ļoti aukstu pie kafijas pudiņa.

Kafijas mērce



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Kafijas mērce savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Olu dzeltenumu kādu pusstundu kuļ ar cukuru.
  2. Pienu vai krējumu uzvāra.
  3. Kafijai uzlej, verdošu ūdeni un ļauj kādas 5 min. vārīties, pēc tam to nostādina un pielej pie karstā piena.
  4. Pusi šķidruma sajauc, ar olu kulteni, tād pielej atpakaļ katlā pie pārējā šķidruma, ko kuļ uz uguns, bet vairs neuzvāra, tik ilgi, līdz izveido biezu mērci.
  5. Kafijas mērci, padod galdā ļoti aukstu pie kafijas pudiņa.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (1)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.