- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Kafijas mērce savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Olu dzeltenumu kādu pusstundu kuļ ar cukuru.
- Pienu vai krējumu uzvāra.
- Kafijai uzlej, verdošu ūdeni un ļauj kādas 5 min. vārīties, pēc tam to nostādina un pielej pie karstā piena.
- Pusi šķidruma sajauc, ar olu kulteni, tād pielej atpakaļ katlā pie pārējā šķidruma, ko kuļ uz uguns, bet vairs neuzvāra, tik ilgi, līdz izveido biezu mērci.
- Kafijas mērci, padod galdā ļoti aukstu pie kafijas pudiņa.
Kafijas mērce
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Kafijas mērce savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Olu dzeltenumu kādu pusstundu kuļ ar cukuru.
- Pienu vai krējumu uzvāra.
- Kafijai uzlej, verdošu ūdeni un ļauj kādas 5 min. vārīties, pēc tam to nostādina un pielej pie karstā piena.
- Pusi šķidruma sajauc, ar olu kulteni, tād pielej atpakaļ katlā pie pārējā šķidruma, ko kuļ uz uguns, bet vairs neuzvāra, tik ilgi, līdz izveido biezu mērci.
- Kafijas mērci, padod galdā ļoti aukstu pie kafijas pudiņa.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt